autor:

Fara foto

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Rulada cu carne tocata

Autor: karynna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karynna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2017

Ingrediente
Ingrediente pentru umplutura:, 500 g carne tocata de porc (poate fi si de pui), 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine, 2 oua, 2 lg bulion, condimente dupa gust, sare, piper, curry, 1 lg pesmet, 200 g spanac, 1 catel de usturoi, 1 pachet aluat de foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

20 voturi

Mod de preparare

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul.

Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna. Pe o folie de aluminiu, se presara putina faina, se intinde compozitia de carne, deasupra am presarat putina boia dulce (optional), se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei. Ruloul obtinut se inveleste in folie si se pune intr-o tavita; se da la cuptor, 30 minute.

Dupa cele 30 minute, se scoate, se dezveleste din folie, apoi se mai lasa 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate, am lasat putin sa se raceasca si se inveleste in aluat de foietaj, deasupra se unge cu un ou. Se mai adauga putin la cuptor pentru a se rumeni suprafata.

Reteta se gaseste si pe blogul familiei Lissa`s Cakes
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul

11 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada mozaic din carne tocata

Rulada mozaic din carne tocata

Dai carnea de 2-3 ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi amesteci

8 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 500 g carne tocata de porc (poate fi si de pui)
  • 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine
  • 2 oua
  • 2 lg bulion
  • condimente dupa gust
  • sare
  • piper
  • curry
  • 1 lg pesmet
  • 200 g spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 1 pachet aluat de foietaj

Raporteaza reteta

Retete
de karynna
Piersici

Piersici

Se amesteca bina cu mixerul ouale si zaharul, se pune uleiul cate putin amestecand incontinuu,apoi

277 voturi    42 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Pentru blat: Albusurile se bat spuma cu apa si pe urma cu zaharul (ca la blatul de tort).Galbenusurile

17 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Carne tocata in crusta

Carne tocata in crusta

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se impacheteaza intr-un servet umed si se da la rece

10 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu frisca, banane si kiwi Rulada cu frisca, banane si kiwi

Rulada cu fructe proaspete si frisca este prajitura in fata careia nimeni nu ar putea rezista prea mult. Este aromata, racoroasa si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Prepelite la cuptor cu legume