Spanacul se fierbe si se lasa la scurs.
Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul.
Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna. Pe o folie de aluminiu, se presara putina faina, se intinde compozitia de carne, deasupra am presarat putina boia dulce (optional), se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei. Ruloul obtinut se inveleste in folie si se pune intr-o tavita; se da la cuptor, 30 minute.
Dupa cele 30 minute, se scoate, se dezveleste din folie, apoi se mai lasa 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate, am lasat putin sa se raceasca si se inveleste in aluat de foietaj, deasupra se unge cu un ou. Se mai adauga putin la cuptor pentru a se rumeni suprafata.
Reteta se gaseste si pe blogul familiei Lissa`s Cakes
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii