Spanacul se fierbe si se lasa la scurs.
Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul.
Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna. Pe o folie de aluminiu, se presara putina faina, se intinde compozitia de carne, deasupra am presarat putina boia dulce (optional), se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei. Ruloul obtinut se inveleste in folie si se pune intr-o tavita; se da la cuptor, 30 minute.
Dupa cele 30 minute, se scoate, se dezveleste din folie, apoi se mai lasa 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate, am lasat putin sa se raceasca si se inveleste in aluat de foietaj, deasupra se unge cu un ou. Se mai adauga putin la cuptor pentru a se rumeni suprafata.
Reteta se gaseste si pe blogul familiei Lissa`s Cakes

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii