autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rulada cu ceai

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2008

Ingrediente
5 linguri de ulei, 6 linguri zahar, 1/2 pahar de ceai concentrat, 2 linguri de otet, 3 pahare de faina, bicarbonat, zahar vanilat, 250 g gem, 50 g nuci

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune faina intr-un castron , se face o scobitura la mijloc si se pune uleiul, zaharul , ceaiul, otetul, bicarbonatul si zaharul vanilat.Se bat bine pana cand se obtine un aluat moale si se lasa in repaus 10 minute. Se imparte apoi aluatul in patru bucati egale, se intinde fiecare bucata de grosimea unei foi de taitei, se unge cu gem, se presara cateva nuci si se ruleaza.Se aseaza rulourile intr-o tava unsa cu unt si se coc la foc potrivit cca 35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu ceai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini -Cheesecake cu fructe de padure

Mini -Cheesecake cu fructe de padure

Biscuitii se macina foarte fin si se amesteca cu cacao, zaharul pudra, apoi se toarna untul topit

7 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tarta cu cirese si capsuni

Tarta cu cirese si capsuni

Incingeti cuptorul la 220 de grade Celsius. Aluatul: Amestecati bine faina, untul zaharul, sarea

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 linguri de ulei
  • 6 linguri zahar
  • 1/2 pahar de ceai concentrat
  • 2 linguri de otet
  • 3 pahare de faina
  • bicarbonat
  • zahar vanilat
  • 250 g gem
  • 50 g nuci

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
placinta poale in brau