Se pune faina intr-un castron , se face o scobitura la mijloc si se pune uleiul, zaharul , ceaiul, otetul, bicarbonatul si zaharul vanilat.Se bat bine pana cand se obtine un aluat moale si se lasa in repaus 10 minute. Se imparte apoi aluatul in patru bucati egale, se intinde fiecare bucata de grosimea unei foi de taitei, se unge cu gem, se presara cateva nuci si se ruleaza.Se aseaza rulourile intr-o tava unsa cu unt si se coc la foc potrivit cca 35 de minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii