autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rulada cu ciocolata

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
blatul: 8 oua, 100 g faina, 100 g ciocolata, 150 g zahar pudra, unt, crema : 3 oua intregi, 180 g zahar pudra, 200 g unt, 100 g ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, amestecata cu faina si la urma albusurile batute spuma.Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si se torna compozitia. Se coace la foc potrivit cc 25 de minute. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o hartie, se lasa sa se raceasca si se unge cu urmatoarea crema : se sparg 3 oua intr-un vas, se adauga zaharul si ciocolata amaruie rasa si se pune intr-o baie de apa.Cu o lingura se amesteca pana cand crema se ingroasa si se lasa sa se raceasca, Separat se bate untul spuma adaugand incetul cu incetul cate putin din crema fiarta.Cu aceasta crema se unge rulada si se aseaza pe platou. Cine doreste poate imparti crema in doua cu o parte se umple rulada si cu cealalta se garniseste dupa ce a fost rulata.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ruladă cu brânză dulce și ciocolată

Ruladă cu brânză dulce și ciocolată

Pregătiți umplutura de brânză într-un vas încăpător, amestecând toate

6 voturi    6 comentarii
50 min
Prajituri
RULADA CU GEM SI CIOCOLATA

RULADA CU GEM SI CIOCOLATA

Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca cu 2 lg de zahar,albusurile se bat spuma

5 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • blatul: 8 oua
  • 100 g faina
  • 100 g ciocolata
  • 150 g zahar pudra
  • unt
  • crema : 3 oua intregi
  • 180 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Chec la cana