autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rulada cu ciocolata

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
blatul: 8 oua, 100 g faina, 100 g ciocolata, 150 g zahar pudra, unt, crema : 3 oua intregi, 180 g zahar pudra, 200 g unt, 100 g ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, amestecata cu faina si la urma albusurile batute spuma.Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si se torna compozitia. Se coace la foc potrivit cc 25 de minute. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o hartie, se lasa sa se raceasca si se unge cu urmatoarea crema : se sparg 3 oua intr-un vas, se adauga zaharul si ciocolata amaruie rasa si se pune intr-o baie de apa.Cu o lingura se amesteca pana cand crema se ingroasa si se lasa sa se raceasca, Separat se bate untul spuma adaugand incetul cu incetul cate putin din crema fiarta.Cu aceasta crema se unge rulada si se aseaza pe platou. Cine doreste poate imparti crema in doua cu o parte se umple rulada si cu cealalta se garniseste dupa ce a fost rulata.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ruladă cu brânză dulce și ciocolată

Ruladă cu brânză dulce și ciocolată

Pregătiți umplutura de brânză într-un vas încăpător, amestecând toate

10 voturi    6 comentarii
50 min
Prajituri
Rulada cu ciocolata

Rulada cu ciocolata

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata

4 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • blatul: 8 oua
  • 100 g faina
  • 100 g ciocolata
  • 150 g zahar pudra
  • unt
  • crema : 3 oua intregi
  • 180 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Breton cu frisca si capsuni