autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rulada cu ciocolata

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
blatul: 8 oua, 100 g faina, 100 g ciocolata, 150 g zahar pudra, unt, crema : 3 oua intregi, 180 g zahar pudra, 200 g unt, 100 g ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, amestecata cu faina si la urma albusurile batute spuma.Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si se torna compozitia. Se coace la foc potrivit cc 25 de minute. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o hartie, se lasa sa se raceasca si se unge cu urmatoarea crema : se sparg 3 oua intr-un vas, se adauga zaharul si ciocolata amaruie rasa si se pune intr-o baie de apa.Cu o lingura se amesteca pana cand crema se ingroasa si se lasa sa se raceasca, Separat se bate untul spuma adaugand incetul cu incetul cate putin din crema fiarta.Cu aceasta crema se unge rulada si se aseaza pe platou. Cine doreste poate imparti crema in doua cu o parte se umple rulada si cu cealalta se garniseste dupa ce a fost rulata.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada de napolitana cu ciocolata de casa

Rulada de napolitana cu ciocolata de casa

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul,pana se topeste,apoi

11 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Rulada cu crema de ciocolata

Rulada cu crema de ciocolata

Mai intai pregatim crema, deoarece necesita timp de racire. Intr-un vas se toarna frisca lichida,iar

30 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • blatul: 8 oua
  • 100 g faina
  • 100 g ciocolata
  • 150 g zahar pudra
  • unt
  • crema : 3 oua intregi
  • 180 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foi de napolitane