Ingrediente
70 g faina, 70 g unt, 350 ml lapte, 6 oua, 1 pachet branza Ementaler, 100 g sunca Praga, 200 g creier, 1 ceapa, ardei gras( mai multe culori), 2 linguri ulei
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
39 voturi
Mod de preparare
Se face o rulada din untul care se pune la topit cu faina si se adauga laptele cite putin avand grija sa nu se faca cocoloase.
Patru albusuri le batem spuma. Galbenusurile le adaugam la compozitia de pe foc.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt punem rulada la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca. Cand este gata, asa calda o rulam in hartia de copt si o lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit o intindem pe masa si adaugam feliile de sunca, branza, ardeiul taiat feliute si tocanita de creier.Rulam cat de strans se poate si punem rulada la rece cateva ore( preferabil de seara pina a doua zi) apoi se taie felii ,se pune pe platou si se orneaza.
Pofta mare !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Foarte gustoasa!
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
O bunatate !
Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
cred ca este buna am sa incerc si eu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Excelenta rulada din toate punctele de vedere...
diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
minunat sidy felicitari !
mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010
Imi place foarte mult cum arata!Felicitari!
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010
Un aspect si un gust deosebit!
anton lucia , 28 martie 2010
arata foarte bine, chiar cautam o reteta de rulada cu creier
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 martie 2010
Foarte buna! Nemaipomenita si foarte aspectoasa!
joly-gina (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010
ce super arata
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Când am văzut pozele, acui e rulada asta aşa tentantă? Dar cred că puteam să ghicesc din prima!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Arata bine, cred ca e o bunatate.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Arata super bine...Felicitari...
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
cred ca e foarte bun .De aspectos ce sa mai spun .Felicitari Sidy
joly-gina (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
foarte interesanta reteta o sa o incerc si eu
titza (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
Arata superb, sunt sigur ca e si delicioasa aceasta rulada-aperitiv. Oricum, e de mare efect la o masa festiva. Felicitari!
zana b. (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010
Pare f. buna.Felicitari! Reteta o salvez.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Un deliciu,arata foarte bine.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Foarte buna prezentarea.O sa o testez cit de repede. Felicitari
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Delicata rulada ta Sidy. Mmmm
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010
Arata foarte bine!