Se bat albusurile cu zaharul , pus cate o lingura , pana se face ca smantana ,se incorporeaza incet galbenusurile si cele 4 linguri de faina in ploaie.Acest amestec se intinde pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mijlociu , pana are consistenta buretelui, se scoate ,se raceste se insiropeaza si se pune crema care se prepara astfel:margarina se pune putin la topit , cat sa devina ca o alifie , apoi se freaca cu zaharul pudra , cu cacao si esenta de rom .Dupa ce blatul se coace si se raceste , se rastoarna tava , pe un prosop umed , se scoate hartia de copt , se insiropeaza apoi se pune crema si se ruleaza cu grija prosopul impreuna cu blatul pana se face ca un sul bine strans .Se da la rece , dupa care se deruleaza prosopul si se pune rulada pe un platou , apoi se pudreaza din belsug cu zahar pudra .
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii