Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele fierbinte si faina. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia in tava si se introduce la cuptor, la foc potrivit cca 25 minute.Dupa ce s-a copt, se rastoarna rulada pe un servet si calda fiind se unge cu urmatoarea crema : se bat bine pe foc ouale, zaharul si cafeaua pana se ingroasa.Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si cand e calduta se amesteca cu untul pentru a se omogeniza.Se unge foaia, se ruleaza repede si se aseaza pe un platou pt a fi servita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii