Albusurile se bat bine cu zaharul.Galbenusurile se freak cu un praf de sare,cu faina,apa si se toarna peste albusurile batute spuma.Cand compozitia s-a omogenizat bine se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Se coace la foc potrivit. pt crema se amesteca pe foc laptele cu faina,pana se ingroasa.Cand s-a racit se amesteca si cu untul care a fost inainte frecat bine cu zaharul pudra.Se picura putin cate putin zeama de lamaie ,pana se omogenizeaza bine.Dupa ce blatul s-a racit se unge cu crema de lamaie si se ruleaza.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii