Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale, branza de vaci, coaja rasa de lamaie si cateva picaturi esenta de vanilie.Se amesteca bine.Praful de copt se amesteca cu faina si apoi cu compozitia de mai sus.Trebuie sa se formeze un aluat omogen, cu consistenta dar nu vartos.Aluatul se imparte in doua(vor rezulta deci 2 rulade).Se intinde aluatul cu ajutorul degetelor unse cu putin ulei.Deasupra aluatului se pun fructele(eu am pus stafide, caise confiate pe care le-am taiat si cirese confiate taiate si ele in 2-dar se poate pune orice alt fruct).Se ruleaza si se pune in forma de cozonac sau kek, unsa cu putin unt.Se da la cuptor, incalzit in prealabil,circa 50-60 min la foc potrivit.Cand este gata rumenita se scoate din cuptor, se pudreaza cat este calda cu zahar cu aroma de vanilie si cacao.Se lasa sa se raceasca si se taie.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii