Se mixeaza albusurile cu un praf de sare.
Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, apoi se incorporeaza in albusurile batute tari, se adauga si esenta si faina amestecata cu amidonul alimentar. Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, se toarna aluatul si se coace 15-20 min, la foc potrivit. Se scoate blatul din tava, se desprinde de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, se intoarce blatul invers pe hartie si se unge cu gemul de capsuni frecat un pic cu untul sau margarina moale, la temperatura camerei. Se ruleaza strans, ajutandu-ne de hartia de copt, apoi se decoreaza cu zaharul pudra aromat cu vanilie si cacaua. Se da la rece o ora inante de a o felia.
Pofta buna!
Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakesCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii