autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada cu gem de mere

Autor: ROTARU PETRONELA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROTARU PETRONELA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Ingrediente
I PORTIE:, 5 OUA, 3 LINGURI DE FAINA, 3 LINGURI DE ZAHAR, 2 LINGURI DE ULEI, 200G GEM DE MERE

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Ouala se separa, albusul se bate spuma cu cele 3 linguri de zahar, separat se bate galbenusul cu uleiul, dupa care se omogenizeaza, se aduaga cele 3 linguri de fina si se amesteca.

Se aprinde cuptorul, dupa care se lasa sa se incalzeasca, apoi se pregateste tava intinsa de cuptor, se pune foaia de copt, se unge cu ulei, apoi se toarna compozitia in tava. Dupa ce este gata se rumeneste, se scoate din cuptor, se intinde gemul pe mere si se ruleaza. Se pune intr-o punga 15 min, dupa care se poate servi.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu mere si gem de prune

Rulada cu mere si gem de prune

Punem faina intr-un vas si o amestecam cu sarea. Drojdia o amestecam separat cu zaharul . Facem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Crema de branza cu capsune

Crema de branza cu capsune

Pasezi 200 g capsune, dupa care le amesteci bine cu zaharul si cu branza, adaugi smantana batuta,

2 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • I PORTIE:
  • 5 OUA
  • 3 LINGURI DE FAINA
  • 3 LINGURI DE ZAHAR
  • 2 LINGURI DE ULEI
  • 200G GEM DE MERE

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de zmeura si cirese