autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada cu gem de mere

Autor: ROTARU PETRONELA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROTARU PETRONELA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Ingrediente
I PORTIE:, 5 OUA, 3 LINGURI DE FAINA, 3 LINGURI DE ZAHAR, 2 LINGURI DE ULEI, 200G GEM DE MERE

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Ouala se separa, albusul se bate spuma cu cele 3 linguri de zahar, separat se bate galbenusul cu uleiul, dupa care se omogenizeaza, se aduaga cele 3 linguri de fina si se amesteca.

Se aprinde cuptorul, dupa care se lasa sa se incalzeasca, apoi se pregateste tava intinsa de cuptor, se pune foaia de copt, se unge cu ulei, apoi se toarna compozitia in tava. Dupa ce este gata se rumeneste, se scoate din cuptor, se intinde gemul pe mere si se ruleaza. Se pune intr-o punga 15 min, dupa care se poate servi.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu mere si gem de prune

Rulada cu mere si gem de prune

Punem faina intr-un vas si o amestecam cu sarea. Drojdia o amestecam separat cu zaharul . Facem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de cocos si lapte de soia

Budinca de tapioca cu lapte de cocos si lapte de soia

Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda si se lasa deoparte 30-40 minute sa se umfle. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • I PORTIE:
  • 5 OUA
  • 3 LINGURI DE FAINA
  • 3 LINGURI DE ZAHAR
  • 2 LINGURI DE ULEI
  • 200G GEM DE MERE

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu visine