Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008
Ingrediente
I PORTIE:, 5 OUA, 3 LINGURI DE FAINA, 3 LINGURI DE ZAHAR, 2 LINGURI DE ULEI, 200G GEM DE MERE
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ouala se separa, albusul se bate spuma cu cele 3 linguri de zahar, separat se bate galbenusul cu uleiul, dupa care se omogenizeaza, se aduaga cele 3 linguri de fina si se amesteca.
Se aprinde cuptorul, dupa care se lasa sa se incalzeasca, apoi se pregateste tava intinsa de cuptor, se pune foaia de copt, se unge cu ulei, apoi se toarna compozitia in tava. Dupa ce este gata se rumeneste, se scoate din cuptor, se intinde gemul pe mere si se ruleaza. Se pune intr-o punga 15 min, dupa care se poate servi.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de mere" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Punem faina intr-un vas si o amestecam cu sarea.
Drojdia o amestecam separat cu zaharul .
Facem
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Testata de: Gavrilei_Laura