autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada cu gem de mere

Autor: ROTARU PETRONELA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROTARU PETRONELA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Ingrediente
I PORTIE:, 5 OUA, 3 LINGURI DE FAINA, 3 LINGURI DE ZAHAR, 2 LINGURI DE ULEI, 200G GEM DE MERE

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Ouala se separa, albusul se bate spuma cu cele 3 linguri de zahar, separat se bate galbenusul cu uleiul, dupa care se omogenizeaza, se aduaga cele 3 linguri de fina si se amesteca.

Se aprinde cuptorul, dupa care se lasa sa se incalzeasca, apoi se pregateste tava intinsa de cuptor, se pune foaia de copt, se unge cu ulei, apoi se toarna compozitia in tava. Dupa ce este gata se rumeneste, se scoate din cuptor, se intinde gemul pe mere si se ruleaza. Se pune intr-o punga 15 min, dupa care se poate servi.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu mere si gem de prune

Rulada cu mere si gem de prune

Punem faina intr-un vas si o amestecam cu sarea. Drojdia o amestecam separat cu zaharul . Facem

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
PERE IMBATATE CU INGHETATA

PERE IMBATATE CU INGHETATA

Intr-o cratita mica, se da in fiert vinul cu zahar, scortisoara, nucsoara, piper si coaja de lamaie

3 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • I PORTIE:
  • 5 OUA
  • 3 LINGURI DE FAINA
  • 3 LINGURI DE ZAHAR
  • 2 LINGURI DE ULEI
  • 200G GEM DE MERE

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
American Pancakes