autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada cu kiwi

Autor: eniko kis (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eniko kis (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 mai 2006

Ingrediente
6 oua,125 g zahar,40 g faina,125 g nuci pisate,200 g zahar (pentru albusuri), 4-5 kiwi,400 g frisca, plicuri zahar vanilat,2 plicuri stabilizator frisca (de la dr.Oetker).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Freci galbenusurile cu 5 linguri apa , mai pui 125 g de zahar,apoi pui faina si nucile.aluatul il torni intr-o tava cu hartie,il coci timp de 30 minute,dupa care il pui imediat pe un prosop de bucatarie si il rulezi. cureti fructele de kiwi si le tai marunt.bati frisca impreuna cu zaharul vanilat si stabilizatorul de frisca,apoi adaugati bucatelele de kiwi,dar pastrezi si pentru ornat.rulada,intre timp racita o intinzi, o umpli cu frisca si fructe,apoi o rulezi din nou.ornezi cu kiwi si frisca si presari nuci pisate(facultiv)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu kiwi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu frisca si kiwi

Rulada cu frisca si kiwi

Separi albusurile de galbenusuri.Freci galbenusurile cu sarea.Bati albusurile spuma,pui zaharul lingura

5 voturi    2 comentarii
40 min
Prajituri
Briose dulci din foieta

Briose dulci din foieta

Se framanta un aluat de foietaj astfel: se cerne faina cu un praf de sare, se adauga untul taiat

4 voturi    1 comentariu
1h 3 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,125 g zahar,40 g faina,125 g nuci pisate,200 g zahar (pentru albusuri)
  • 4-5 kiwi,400 g frisca, plicuri zahar vanilat,2 plicuri stabilizator frisca (de la dr.Oetker).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Chec din albusuri