autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada cu kiwi

Autor: eniko kis (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eniko kis (Bucatar)   
Reteta postata pe: 28 mai 2006

Ingrediente
6 oua,125 g zahar,40 g faina,125 g nuci pisate,200 g zahar (pentru albusuri), 4-5 kiwi,400 g frisca, plicuri zahar vanilat,2 plicuri stabilizator frisca (de la dr.Oetker).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Freci galbenusurile cu 5 linguri apa , mai pui 125 g de zahar,apoi pui faina si nucile.aluatul il torni intr-o tava cu hartie,il coci timp de 30 minute,dupa care il pui imediat pe un prosop de bucatarie si il rulezi. cureti fructele de kiwi si le tai marunt.bati frisca impreuna cu zaharul vanilat si stabilizatorul de frisca,apoi adaugati bucatelele de kiwi,dar pastrezi si pentru ornat.rulada,intre timp racita o intinzi, o umpli cu frisca si fructe,apoi o rulezi din nou.ornezi cu kiwi si frisca si presari nuci pisate(facultiv)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu kiwi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu frisca si kiwi

Rulada cu frisca si kiwi

Separi albusurile de galbenusuri.Freci galbenusurile cu sarea.Bati albusurile spuma,pui zaharul lingura

5 voturi    2 comentarii
40 min
Prajituri
Chec marmorat

Chec marmorat

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile pana obtinem o spuma tare. Adaugam zaharul lingura

11 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,125 g zahar,40 g faina,125 g nuci pisate,200 g zahar (pentru albusuri)
  • 4-5 kiwi,400 g frisca, plicuri zahar vanilat,2 plicuri stabilizator frisca (de la dr.Oetker).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Briose de ciocolata cu dulceata de merisoare si crema de unt cu bezea elvetiana