Rulada cu legume

Timp pregatire
3600 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu legume

Ingrediente

  • 300 de grame de morcovi
  • 300 de grame de ciuperci champignon
  • 300 de grame de ardei capia
  • 100 de grame de fasole pastai
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • faina integrala ( cat cuprinde)
  • sare
  • piper
  • 2 oua de gaina
  • 2 iaurturi cu putine grasimi si inca putin ulei de floarea-soarelui pentru calirea rapida a legumelor.

Mod de preparare

Legumele se spala. Se taie in cubulete. Se incinge tigaia intre timp.

Se folosesc pentru calirea rapida a legumelor doar 1-2 lingurite cu ulei vegetal, de floarea-soarelui.

Dupa ce s-au calit legumele, se iau de pe foc, se scurg, se lasa un pic sa se raceasca.

Intre timp, se pregateste aluatul din 2 iaurturi, 2 oua, sare, 2 linguri cu ulei si faina cat cuprinde.

Aluatul se intinde bine. Se pun legumele pe foaia de aluat, se ruleaza bine, astfel incat marginile sa fie bine prinse. Se incalzeste cuptorul. Se baga rulada in tava. Pentru a nu se prinde, se poate intinde putina faina pe tava.

Rulada se tine in cuptor pret de 1 ora, la foc mediu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise