autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rulada cu nuca de cocos

Autor: madalina soare (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina soare (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
, 1 lingura margarina, 3 cescute apa, 15 linguri zahar, 3 linguri cacao, 35 biscuiti populari, , 7 linguri apa, 1/2 pachet de margarina, 5 linguri zahar, 100 g nuca de cocos

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. se fierb toate ingredientele(cateva clocote), se adauga cand e rece 35 de biscuiti macinati.
2. se fierb toate ingredientele (cateva clocote), se adauga cand e rece 100g nuca de cocos.
se face o rulada din 1+2 si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu nuca de cocos

Rulada cu nuca de cocos

Fierbi laptele, zaharul si cacaua pina dau in clocot,iei vasul de pe foc si adaugi biscuitii dati

28 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectoasa, se poate prepara mai ales in zilele toride

472 voturi    90 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura margarina
  • 3 cescute apa
  • 15 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 35 biscuiti populari
  • 7 linguri apa
  • 1/2 pachet de margarina
  • 5 linguri zahar
  • 100 g nuca de cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Cornulete ce ti se topesc in gura