autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada cu nuci

Autor: miha818 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha818 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
250 g nuca pisata, 350 g zahar pudra, 30 g cacao, 3 galbenusuri fierte si un albus crud, 100 g unt, zahar vanilat si 3-4 linguri de visinata sau coniac.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca nuca pisata cu 250 g zahar, visinata, albusul si cacaoa. Se obtine o pasta care se intinde pe o foaie de hartie sau un celofan.
Untul se freaca spuma cu vanilia, galbenusurile fierte si rase si restul de zahar pudra. Cand aceasta crema este fina se intinde peste cea neagra si se ruleaza cu hartia ( celofanul). Rezulta o rulada care se pune la frigider pana a doua zi.
Este o prajitura fina, foarte gustoasa si aspectuoasa, care se face usor si care nu este lesinator de dulce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada de nuci cu frisca

Rulada de nuci cu frisca

In vasul mixerului se pun galbenusele cu 1/2 pahar de zahar si se bat pina devine o spuma galbena

13 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g nuca pisata
  • 350 g zahar pudra
  • 30 g cacao
  • 3 galbenusuri fierte si un albus crud
  • 100 g unt
  • zahar vanilat si 3-4 linguri de visinata sau coniac.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Biscuiti arlechini