Se bat galbenusurile cu zaharul se adauga apoi treptat faina si la sfarsit albusurile batute spuma.
Se unge o tava potrivit de mare cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se introduce in cuptor cca 20 - 25 minute. Cand rulada e gata se rastoarna cu atentie pe un servet pudrat cu zahar.Separat , intr0un castron se amesteca 250 g frisca cu nucile , cu aceasta compozitie se unge rulada dupa ce s-a racit, se ruleaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii