Muschiul il tai si il bati ca pentru snitel.Condimentezi. Pe unul din capetele lungi ale foii de carne pregatite, se asaza un rand de prune uscate. Se ruleaza,se asaza in tava si se da la cuptor pana se rumeneste.Tai felii, dupa ce se raceste. Este un aperitiv delicios.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii