Rulada cu smintina, sunca, cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 lingura unt
  • 4 linguri faina
  • 3 oua
  • 100g sunca
  • 100g cascaval
  • 300g smintina
  • putin lapte
  • sare

Mod de preparare

Se face un sos alb mai gros dintr-o lingura unt si 3-4 linguri faina. Se stinge cu lapte fierbinte si se fierbe bine. Se lasa sa se raceasca si se adauga galbenusurile, albusurile spuma si sare. Se coace in tava unsa si presarata cu faina. Dupa ce s-a copt se rastoarna si se unge cu 2-3 linguri de smintina amestecata cu 100g sunca sau parizer taiat bucatele si 2 linguri de cascaval ras. Se ruleaza si se asaza in tava. Se unge deasupra cu restul de smintina

Se serveste fierbinte dupa ce a mai fost tinuta un sfert de ora la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise