autor:

cretu_veronica22

» » Aperitive

Rulada cu spanac

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Ingrediente
Blat:, 100 gr faina, 100 gr unt, 200 ml lapte, 300 gr spanac, 4 oua, 1 lingurita praf de copt, , Umplutura:, 200 gr branza ricotta, 100 gr branza telemea, 100 gr cascaval, 2 ardei rosii grasi, sare si piper,, verdeata (marar,patrunjel)

Dificultate: Medie Timp: 4h

1 vot

Mod de preparare

Untul se topeste, se adauga spanacul (oparit si tocat sau congelat din magazin). Adaugam laptele si faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da la o parte de pe foc si se lasa sa se raceasca. Adaugam apoi galbenusurile si albusurile batute spuma si la urma praful de copt,sare si piper.



Compozitia se intinde uniform in tava pe hartie de copt si se coace 25 min.



Crema de branza:

Branza rocotta se amesteca cu branza telemea si cascavalul ras. Ardeiul taiat cubulete se adauga in compozitie, se pune sare dupa gust si verdeata.



Se rastoarna foaia coapta pe o alta hartie de copt, se scoate hartia pe care s-a copt , se intinde crema de branza in strat uniform si se ruleaza strans. Se lasa la frigider cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de pui cu spanac

Rulada de pui cu spanac

Spanacul il spalam sub jetul de apa. Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu un praf de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

4h

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • 100 gr faina
  • 100 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 300 gr spanac
  • 4 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • Umplutura:
  • 200 gr branza ricotta
  • 100 gr branza telemea
  • 100 gr cascaval
  • 2 ardei rosii grasi
  • sare si piper,
  • verdeata (marar,patrunjel)

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”