autor:

cretu_veronica22

» » Aperitive

Rulada cu spanac

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Ingrediente
Blat:, 100 gr faina, 100 gr unt, 200 ml lapte, 300 gr spanac, 4 oua, 1 lingurita praf de copt, , Umplutura:, 200 gr branza ricotta, 100 gr branza telemea, 100 gr cascaval, 2 ardei rosii grasi, sare si piper,, verdeata (marar,patrunjel)

Dificultate: Medie Timp: 4h

1 vot

Mod de preparare

Untul se topeste, se adauga spanacul (oparit si tocat sau congelat din magazin). Adaugam laptele si faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da la o parte de pe foc si se lasa sa se raceasca. Adaugam apoi galbenusurile si albusurile batute spuma si la urma praful de copt,sare si piper.



Compozitia se intinde uniform in tava pe hartie de copt si se coace 25 min.



Crema de branza:

Branza rocotta se amesteca cu branza telemea si cascavalul ras. Ardeiul taiat cubulete se adauga in compozitie, se pune sare dupa gust si verdeata.



Se rastoarna foaia coapta pe o alta hartie de copt, se scoate hartia pe care s-a copt , se intinde crema de branza in strat uniform si se ruleaza strans. Se lasa la frigider cateva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada cu spanac, oua si friptura de miel

Rulada cu spanac, oua si friptura de miel

Sunca o taiem felii si o rumenim frumos in unt si ulei, pe toate partile. Friptura o taiem cubulete

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Rulada de porc cu spanac

Rulada de porc cu spanac

Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

4h

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • 100 gr faina
  • 100 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 300 gr spanac
  • 4 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • Umplutura:
  • 200 gr branza ricotta
  • 100 gr branza telemea
  • 100 gr cascaval
  • 2 ardei rosii grasi
  • sare si piper,
  • verdeata (marar,patrunjel)

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu cascaval si masline