autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulada cu spanac si branza de vaci

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Ingrediente
-7 oua, -7 linguri de faina, -2 linguri de ulei, -450 g spanac (congelat), -350 g branza de vaci, -sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin ulei. Separat se amesteca branza cu ouale (5). Aceasta compozitie se amesteca cu spanacul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza bine. Se adauga faina si se amesteca. Compozitia rezultata se toarna intr-un vas tapetat cu ulei si faina. Deasupra se bat 2 oua si se da la cuptor pana cand se rumeneste. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se scoate din forma si se taie bucati potrivite. Se serveste rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi

12 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana

Conopida pane cu sos de iaurt si smantana

Conopida curatata de cotoare se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare pe foc

17 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    O combinatie interesanta!Felicitari!

  • Fara foto

    maria mihalache , 10 ianuarie 2010

    Ma bucur tare mult ca ti-a placut Carmen.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Mmmmm,un deliciu.Am facut si eu este o bunatate.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Multumesc pentru aprecieri.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      Felicitari! Multumim pentru idee

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Buna idee,arata tare bine.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Foarte buna...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -7 oua
  • -7 linguri de faina
  • -2 linguri de ulei
  • -450 g spanac (congelat)
  • -350 g branza de vaci
  • -sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

mirey (Chef de cuisine)

O combinatie interesanta!Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele cu cartofi si branza dulce