autor:

cristina i.

» » Aperitive

Rulada cu sunca

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2009

Ingrediente
Aluat:160 gr unt, 5 galbenusuri, 80 gr faina., Umplutura:200 gr sunca, 4 linguri smantana, branza rasa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu galbenusurile, se adauga faina. Se intinde aluatul intr-o tava pregatita cu hartie de copt, se da la cuptor pana se rumeneste.
Sunca se toaca marunt, se amesteca cu smantana si 2-3 linguri de branza rasa. Se pune in tava peste aluatul rumenit, se mai coace cateva minute. Se scoate si se rasuceste usor, se presara deasupra ruladei branza rasa, se da iar cateva minute la cuptor.
Se taie felii cat degetul de groase si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Separam albusurile de galbenusuri. Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu

29 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu carne
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    Foarte buna! Foarte bine prezentata!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Super! Imi plac ruladele

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat:160 gr unt
  • 5 galbenusuri
  • 80 gr faina.
  • Umplutura:200 gr sunca
  • 4 linguri smantana
  • branza rasa

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte buna! Foarte bine prezentata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
piramida de chitelute