autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Rulada cu sunca(jambon)

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
600 ml lapte, g faina,100 g unt, oua,250 g jambon, 200 g cascaval, sare.

Dificultate: Medie Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face un sos din untul pus la topit, faina si apoi laptele pus incetisor si invirtind mereu sa nu se faca cocoloase !!! Se lasa la racit si se pun deoparte vreo 5 linguri din sos .Restul sosului se amesteca cu ouale batute bine si se pune apoi compozitia in tava unsa si tapetata cu foaie de copt, la cuptor sa se coaca. Se verifica cu scobitoarea.
Jambonul fiert se toaca( eu l-am taiat bucatele mici), se amesteca impreuna cu cascavalul ras pe gaurile mari si se incheaga cu cele 5 linguri de sos si putina smintina sau maioneza , daca trebuie.Se condimenteaza.
Dupa ce e gata rulada , coapta, asa fierbinte , se ruleaza in hirtia de copt din tava si se lasa la racit, apoi se umple cu compozitia de jambon.
Pentru aspect, eu am pus cabanos, ardei rosu si castravete murat si apoi am rulat rulada. Se da la rece pentru citeva ore, asa in folie si apoi se poate taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca(jambon)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

5 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rulada cu mac si sunca

Rulada cu mac si sunca

Pentru blat : Albuşurile se bat spumă,se adaugă treptat făina amestecându-se uşor până la

21 voturi    24 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Apetisanta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Super arata rulada ta,de gustoasa numai zic....

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Dna sidy, daca imi permiteti, nici nu am mai citit retetarul. Ce rost are? Daca nici dvs nu faceti arta culinara, care (mai mult ca sigur) aveti o vasta experienta, atunci cine?!!!! E! Mai stie lumea cate ceva... Sa vedem daca apare comentariul!!!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

      Arata delicios!!!!!!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 iulie 2008

      Vad ca poza...a disparut !!!Uite-o...!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci