Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 23 mai 2008
Ingrediente
600 ml lapte,125 g faina,100 g unt, oua,250 g jambon, 200 g cascaval, sare.
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se face un sos din untul pus la topit, faina si apoi laptele pus incetisor si invirtind mereu sa nu se faca cocoloase !!! Se lasa la racit si se pun deoparte vreo 5 linguri din sos .Restul sosului se amesteca cu ouale batute bine si se pune apoi compozitia in tava unsa si tapetata cu foaie de copt, la cuptor sa se coaca. Se verifica cu scobitoarea.
Jambonul fiert se toaca( eu l-am taiat bucatele mici), se amesteca impreuna cu cascavalul ras pe gaurile mari si se incheaga cu cele 5 linguri de sos si putina smintina sau maioneza , daca trebuie.Se condimenteaza.
Dupa ce e gata rulada , coapta, asa fierbinte , se ruleaza in hirtia de copt din tava si se lasa la racit, apoi se umple cu compozitia de jambon.
Pentru aspect, eu am pus cabanos, ardei rosu si castravete murat si apoi am rulat rulada. Se da la rece pentru citeva ore, asa in folie si apoi se poate taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca(jambon)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de
22 voturi
8 comentarii
3h
Separam albusurile de galbenusuri.
Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu
35 voturi
14 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009
Arata delicios!!!!!!!
Sidy (Chef de cuisine) , 21 iulie 2008
Vad ca poza...a disparut !!!Uite-o...!