Reteta postata pe: 29 decembrie 2013
Ingrediente
1 foaie aluat foietaj, 200 g telemea de vaca, 150 g cascaval cu nuca, chimen, unt, 2 linguri parmezan ras
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza cu cascavalul .Intindem foaia de aluat cu sucitorul peste care punem amestecul de branza si cascaval.
Rulam , ungem rulada cu unt si presaram chimen.Asezam rulasa intr-o tava de chec pe care am uns-o cu ulei si am captusit-o cu hartie de copt.
Dam la cuptor iar spre final cand rulada este aproape gata presaram parmezanul ras.Lasam sa se rumeneasca bine.Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca .
Taiem felii potrivite si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu telemea si cascaval cu nuci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate