autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

RULADA CU VARZA ALBA

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
16 foi de varza alba, sare, piper, 2 cepe, 1 chifla, 1 legatura de patrunjel, 500 gr carne tocata de vita, 1 ou, boia de ardei, 2 linguri unt topit, 200 gr legume pt supa (morcov, telina, ceapa etc), 400 ml supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Opariti varza in apa fierbinte 1 minut, apoi uscati-o pe un servet de bucatarie. Taiati-i cotoarele, inmuiati chifla. Tocati o ceapa si patrunjelul, amestecati-le cu oul, carnea tocata, painea stoarsa si condimentele.

Cu acest amestec umpleti cate 4 foi de varza suprapuse, apoi inchideti-le la capete. Prajiti ruladele 3 minute in untul topit. Tocati restul de ceapa si caliti-o impreuna cu legumele pt supa.

La final, adaugati supa si fierbeti totul la foc mic 40 minute. Spor la treaba si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA CU VARZA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute cu quinoa

Gulii umplute cu quinoa

Spălaţi şi curăţaţi guliile, apoi le puneţi în apă cu sare la fiert pentru 15 minute.

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spetzofai

Spetzofai

Mai întâi se pregătesc legumele: vinetele se spală, se şterg cu un prospop apoi se feliază.Se

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 16 foi de varza alba
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 chifla
  • 1 legatura de patrunjel
  • 500 gr carne tocata de vita
  • 1 ou
  • boia de ardei
  • 2 linguri unt topit
  • 200 gr legume pt supa (morcov
  • telina
  • ceapa etc)
  • 400 ml supa

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi