autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

RULADA CU VARZA ALBA

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
16 foi de varza alba, sare, piper, 2 cepe, 1 chifla, 1 legatura de patrunjel, 500 gr carne tocata de vita, 1 ou, boia de ardei, 2 linguri unt topit, 200 gr legume pt supa (morcov, telina, ceapa etc), 400 ml supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Opariti varza in apa fierbinte 1 minut, apoi uscati-o pe un servet de bucatarie. Taiati-i cotoarele, inmuiati chifla. Tocati o ceapa si patrunjelul, amestecati-le cu oul, carnea tocata, painea stoarsa si condimentele.

Cu acest amestec umpleti cate 4 foi de varza suprapuse, apoi inchideti-le la capete. Prajiti ruladele 3 minute in untul topit. Tocati restul de ceapa si caliti-o impreuna cu legumele pt supa.

La final, adaugati supa si fierbeti totul la foc mic 40 minute. Spor la treaba si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA CU VARZA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf de orez cu slanina ( sunca ) de casa

Pilaf de orez cu slanina ( sunca ) de casa

Se prepara o supa vegetala din legume la borcan sau din cuburi vegetale care se va mentine continuu

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MACARICA DE CARTOFI CU MAZARE

MACARICA DE CARTOFI CU MAZARE

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, iar morcovii se curata si se taie rondele si se pun

6 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 16 foi de varza alba
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 chifla
  • 1 legatura de patrunjel
  • 500 gr carne tocata de vita
  • 1 ou
  • boia de ardei
  • 2 linguri unt topit
  • 200 gr legume pt supa (morcov
  • telina
  • ceapa etc)
  • 400 ml supa

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Porc cu ceapa carmelizata