autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

RULADA CU VARZA ALBA

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
16 foi de varza alba, sare, piper, 2 cepe, 1 chifla, 1 legatura de patrunjel, 500 gr carne tocata de vita, 1 ou, boia de ardei, 2 linguri unt topit, 200 gr legume pt supa (morcov, telina, ceapa etc), 400 ml supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Opariti varza in apa fierbinte 1 minut, apoi uscati-o pe un servet de bucatarie. Taiati-i cotoarele, inmuiati chifla. Tocati o ceapa si patrunjelul, amestecati-le cu oul, carnea tocata, painea stoarsa si condimentele.

Cu acest amestec umpleti cate 4 foi de varza suprapuse, apoi inchideti-le la capete. Prajiti ruladele 3 minute in untul topit. Tocati restul de ceapa si caliti-o impreuna cu legumele pt supa.

La final, adaugati supa si fierbeti totul la foc mic 40 minute. Spor la treaba si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA CU VARZA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de bame /Bame Yemeği

Mâncare de bame /Bame Yemeği

Bamele sunt bune de consumat atunci când sunt tinere, cu păstaia fragedă, pentru că cele bătrâne

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca cu varza acra si orez

Budinca cu varza acra si orez

Spalam varza si daca este cazul o lasam la desarat in apa rece.Se scurge bine varza de apa si apoi

3 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 16 foi de varza alba
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 chifla
  • 1 legatura de patrunjel
  • 500 gr carne tocata de vita
  • 1 ou
  • boia de ardei
  • 2 linguri unt topit
  • 200 gr legume pt supa (morcov
  • telina
  • ceapa etc)
  • 400 ml supa

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Lasagne de cartofi