autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

RULADA CU VARZA ALBA

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
16 foi de varza alba, sare, piper, 2 cepe, 1 chifla, 1 legatura de patrunjel, 500 gr carne tocata de vita, 1 ou, boia de ardei, 2 linguri unt topit, 200 gr legume pt supa (morcov, telina, ceapa etc), 400 ml supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Opariti varza in apa fierbinte 1 minut, apoi uscati-o pe un servet de bucatarie. Taiati-i cotoarele, inmuiati chifla. Tocati o ceapa si patrunjelul, amestecati-le cu oul, carnea tocata, painea stoarsa si condimentele.

Cu acest amestec umpleti cate 4 foi de varza suprapuse, apoi inchideti-le la capete. Prajiti ruladele 3 minute in untul topit. Tocati restul de ceapa si caliti-o impreuna cu legumele pt supa.

La final, adaugati supa si fierbeti totul la foc mic 40 minute. Spor la treaba si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA CU VARZA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficatei cu Gulii umplute

Ficatei cu Gulii umplute

Guliile se spala si li se vor scoate miezul pentru a fi umplut cu amestecul rezultat din: ceapa care

17 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de Bruxelles gratinata

Varza de Bruxelles gratinata

Daca folosim si piept de curcan sau de pui intai vom taia cuburi carnea si o rumenim impreuna cu

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 16 foi de varza alba
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 chifla
  • 1 legatura de patrunjel
  • 500 gr carne tocata de vita
  • 1 ou
  • boia de ardei
  • 2 linguri unt topit
  • 200 gr legume pt supa (morcov
  • telina
  • ceapa etc)
  • 400 ml supa

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole