Opariti varza in apa fierbinte 1 minut, apoi uscati-o pe un servet de bucatarie. Taiati-i cotoarele, inmuiati chifla. Tocati o ceapa si patrunjelul, amestecati-le cu oul, carnea tocata, painea stoarsa si condimentele.
Cu acest amestec umpleti cate 4 foi de varza suprapuse, apoi inchideti-le la capete. Prajiti ruladele 3 minute in untul topit. Tocati restul de ceapa si caliti-o impreuna cu legumele pt supa.
La final, adaugati supa si fierbeti totul la foc mic 40 minute. Spor la treaba si pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii