1-Se incinge cuptorul la 180 grade C.Se tapeteaza cu hartie pentru copt o tava. Se bat albusurile cu un strop de sare pana capata consistenta.Se adauga cu grija zaharul,amestecand continuu,pana ce amestecul devine tare si lucios. Se toarna un start egal in tava si se lasa la cuptor 15 minute,pana devine crocant pe margini. Se scoate si se lasa sa se raceasca complet.
2-Se rastoarna bezeaua pe o hartie pentru copt noua,se scoate cu grija hartia ce veche,si se arunca. Deasupra se intinde crema de lamaie si se presara cu semintele de fructul pasiunii. Se bate frisca impreuna cu sucul de la fructul pasiunii si se aseaza deasupra stratului de crema de lamaie. Se presara cu bucati de capsuni. Se ruleaza bezeaua pe lungime,ajutandu-va de hartia pentru copt pentru a o intoarce.Se aseaza pe o tava pentru servit si se pudreaza cu zahar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii