1. Se macina biscuitii, se dau prin masina de tocat sau se sfarama cu sucitorul. Dupa aceea se amesteca laptele, cacaua, zaharul si esenta de rom cu biscuitii, pana se obtine o compozitie omogena, ce poate fi intinsa.
2. Se bate untul spuma, dupa aceea se adauga zaharul pudra si cel vanilat si se amesteca pana se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si picatura de esenta de migdale si se amesteca bine crema.
Se intinde foaia cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se unge cu crema, se ruleaza bine, se da prin exterior cu nuca de cocos, se impacheteaza in folia de plastic si se pune in frigider.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii