autor:

Roxana_Prodan

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Autor: Roxana_Prodan (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxana_Prodan (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 decembrie 2014

Ingrediente
1.Ingrediente pt foi:, 500 gr biscuiti, 400 ml lapte, 3 linguri cacao, 1 plic cu zahar pt salam de biscuiti, 1 esenta rom, , 2.Ingrediente pt crema:, 200 gr unt, 200 gr zahar pudra, 100 gr nuca cocos, 25 gr nuca cocos pt decor, 3 zahar vanilat, Un strop esenta de migdale

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

1. Se macina biscuitii, se dau prin masina de tocat sau se sfarama cu sucitorul. Dupa aceea se amesteca laptele, cacaua, zaharul si esenta de rom cu biscuitii, pana se obtine o compozitie omogena, ce poate fi intinsa.



2. Se bate untul spuma, dupa aceea se adauga zaharul pudra si cel vanilat si se amesteca pana se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si picatura de esenta de migdale si se amesteca bine crema.



Se intinde foaia cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se unge cu crema, se ruleaza bine, se da prin exterior cu nuca de cocos, se impacheteaza in folia de plastic si se pune in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectoasa, se poate prepara mai ales in zilele toride

486 voturi    90 comentarii
45 min
Prajituri
Pandispan cu cacao si fructe confiate

Pandispan cu cacao si fructe confiate

Se separa albusurile de galbenusuri,apoi albusul cu un praf de sare se bate bine cu mixerul.Se adauga

19 voturi    5 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    adina , 26 aprilie 2016

    Arata bine dar nu e buna deloc!

  • Fara foto

    Ana Tatiana Patrascu , 18 decembrie 2014

    o sa fac si eu arata super

  • Fara foto

    Gabriel Voicu , 16 decembrie 2014

    iubire, se face din pesmet de cozonac , nu din pesmet de paine. se taie cozonacul felii subtiri, se usuca in cuptor, se farama cu sucitorul sau cu ce ne pricepem . se cerne prin sita de malai si , ce ramane in sita se mai farama si tot asa... si, este bun acest pesmet cand bagi in el cacao si unt. sa faci din el ,,perisoare ,, tavalite prin nuca sau prin nuca de cocos. in ,, perisoare sa bagati in mijloc cate o visina din visinata , fara sambure.sau o patratica de rahat. 2-3 stafide tinute intai in ceva alcool cu esenta rom....

    • Fara foto

      Diana Sulea , 16 decembrie 2014

      ce usoara este de facut

    • Fara foto

      Flory Copoiu , 12 decembrie 2014

      in loc de biscuiti eu folosesc pesmet dar mai trebuie adaugat zahar

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 1.Ingrediente pt foi:
  • 500 gr biscuiti
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic cu zahar pt salam de biscuiti
  • 1 esenta rom
  • 2.Ingrediente pt crema:
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr nuca cocos
  • 25 gr nuca cocos pt decor
  • 3 zahar vanilat
  • Un strop esenta de migdale

Raporteaza reteta

Retete
de Roxana_Prodan
Prajitura desteapta cu ciocolata

Prajitura desteapta cu ciocolata

Punem untul taiat cubulete si ciocolata rupta bucati intr-un vas si le topim la cuptorul cu microunde.

4 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Fara foto

adina

Arata bine dar nu e buna deloc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Inimioare zmeurate