1. Se macina biscuitii, se dau prin masina de tocat sau se sfarama cu sucitorul. Dupa aceea se amesteca laptele, cacaua, zaharul si esenta de rom cu biscuitii, pana se obtine o compozitie omogena, ce poate fi intinsa.
2. Se bate untul spuma, dupa aceea se adauga zaharul pudra si cel vanilat si se amesteca pana se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si picatura de esenta de migdale si se amesteca bine crema.
Se intinde foaia cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se unge cu crema, se ruleaza bine, se da prin exterior cu nuca de cocos, se impacheteaza in folia de plastic si se pune in frigider.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii