autor:

s

» » Aperitive

Rulada de carne

Autor: s (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: s (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 decembrie 2009

Ingrediente
1kg carne tocata,, 5-6oua,, 200g cascaval,, 100g masline,, patrunjel,marar,sare,piper,2 felii paine si putin lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia se imparte in doua,
se intinde doua foi din compozitie si pe fiecare se pune pe mijloc;150g cascaval ras,1/2 legatura de patrunjel tocat,1/2 legatura de marar tocat,2-3 oua fierte tai si taiate in sfertui si 100g masline(fara samburi).(umplutura este ptr. 2 rulade),se poate pune si 1 morcovtaiat fasii(fiert)
Se ruleaza carnea(sul),se rotunjesc capetele,se pun ruladele intr-o tava unsa cu margarina,se unge rulada cu ou,se presara 50g cascaval ras si se da la cuptor 50 min(se taie numai dupa ce se raceste)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

21 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
rulada din carne de porc

rulada din carne de porc

Se curata muschiuletul de pielite si se taie sub forma de foaie subtire cam cat se poate sa nu se

5 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte buna, putin diferita de a mea.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Cu siguranta este foarte gustoasa!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

    • Fara foto

      Angy , 20 ianuarie 2010

      Delicioasa!foarte buna pentru a fi servita ca aperitiv.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne tocata,
  • 5-6oua,
  • 200g cascaval,
  • 100g masline,
  • patrunjel,marar,sare,piper,2 felii paine si putin lapte

Raporteaza reteta

Retete
de s
Varza la cuptor

Varza la cuptor

se taie varza fideluta ,se pune la calit se pune si 1 lingurita de vegeta de legume,separat se caleste

9 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

se curata conopida,se pala si se pune la fiert cu putina sare,se firb fasolele,se dau prin masina

8 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Pulpe la cuptor

Pulpe la cuptor

Se unge tava cu putin ulei, se taie lamaia felii si se pune in tava, se freaca pulpele de pui

5 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna, putin diferita de a mea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Alinazik