Ingrediente
1kg carne tocata,, 5-6oua,, 200g cascaval,, 100g masline,, patrunjel,marar,sare,piper,2 felii paine si putin lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
12 voturi
Mod de preparare
se intinde doua foi din compozitie si pe fiecare se pune pe mijloc;150g cascaval ras,1/2 legatura de patrunjel tocat,1/2 legatura de marar tocat,2-3 oua fierte tai si taiate in sfertui si 100g masline(fara samburi).(umplutura este ptr. 2 rulade),se poate pune si 1 morcovtaiat fasii(fiert)
Se ruleaza carnea(sul),se rotunjesc capetele,se pun ruladele intr-o tava unsa cu margarina,se unge rulada cu ou,se presara 50g cascaval ras si se da la cuptor 50 min(se taie numai dupa ce se raceste)
Angy , 20 ianuarie 2010
Delicioasa!foarte buna pentru a fi servita ca aperitiv.