autor:

» » Aperitive

Rulada de carne

Autor: ifigenia_2005 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ifigenia_2005 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Ingrediente
1kg carne tocata amestec,o cutie mare pate de ficat,o legatura marar,olegatura patrunjel,2 legaturi ceapa verde,sare,piper..

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea cu pateul de ficat,cu ceapa tocata marunt si cu restul incredientelor,se toarna intro forma de cozonac,tapetata in prealabil cu putin ulei si pesmet..Se lasa la cuptor in jur de 60 min. Cand este gata se lasa la racit,dupa care se feliaza si se serveste cu salata verde sau dupa preferinte..Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

23 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne cu ou

Rulada de carne cu ou

Pasul 1. Carnea tocata impreuna cu mararul tocat si cu miezul de paine inmuiat in apa si stors bine

11 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • harty01 (Bucatar) , 04 martie 2010

    buna idee..

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Dupa cum spui tu suna apetisant. Bine ai venit printre noi.

  • ifigenia_2005 (Maestru bucatar) , 02 martie 2010

    suna apetisant..

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne tocata amestec,o cutie mare pate de ficat,o legatura marar,olegatura patrunjel,2 legaturi ceapa verde,sare,piper..

Raporteaza reteta

harty01 (Bucatar)

buna idee..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati