Tocam carnea de vita,cea de pui,si prosciutto,amestecam totul impreuna,adaugam ricotta,ouale intregi,parmezanul,
sare si piper;
Intindem o bucata de hartie ,asezam compoziotia obtinuta in forma de dreptunghi,ornam cu fasiile de ardei,si rulam cu ajutorul hartiei dand forma unui cilindru;
Ungem cu un fir de ulei,asezam ramurele de rozmarin,foile de dafin si inchidem rulada cu ata de bucatarie;
Introducem in cuptorul cald pt 20minute la o temperatura de 200°C,
Trecute aceste 20 minute adaugam 2 pahare de supa si continuam coacerea pt 40minute ,
SE serveste calda taiata felii alaturi de o garnitura de cartofi sau o0 salata!
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii