Rulada de carne cu prune uscate

Muschiuletul de porc se bate cu batatorul de snitele pana se obtine o bucata mare de carne.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata
Rulada de carne cu prune uscate

Ingrediente

  • 2 muschiuleti de porc
  • 10 felii bacon
  • 10 prune mari uscate
  • 3 mere mari
  • 2 cepe mari
  • 200 ml vin rosu
  • condimente pentru carne de porc

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se bate cu batatorul de snitele pana se obtine o bucata mare de carne. Apoi condimentam carnea cu condimente pentru carne de porc, asezam felii de bacon, prunele uscate taiate mai marunt, apoi rulam si obtinem 2 rulade pe care le legam cu ata alimentara. asezam intr-o tava, apoi punem merele cubulete si ceapa tot cubulete si vinul.

Se dau la cuptor, cam 1 h 30 min. Se taie felii cand e rece. Se poate servi ca aperitiv si ca fel principal cu o garnitura de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise