autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada de carne cu spanac

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
700-750 g muschi de porc, 250 g spanac proaspat curatat, 50-60 g unt, 2-3 fire de ceapa verde, 3 catei usturoi, 3 oua, 2-3 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala, se opareste in putina apa cu sare si se lasa la scurs. Se toaca marunt si se caleste in unt. se adauga ceapa si usturoiul fin tocate si se amesteca pana scade tot sosul lasat. Se adauga ouale batute cu un praf de sare si piper si se lasa sa se prajeasca precum o omleta. Muschiul se desface intr-o felie subtire de aproximativ 1 cm. Se condimenteaza cu sare si piper si se acopera cu omleta de spanac. Se ruleaza, se leaga cu ata sa nu se desfaca si se prajeste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se aseaza apoi intr-o tava cu ulei ramas de la prajit si dupa ce se mai adauga o jumatate de pahar cu apa, se coace in cuptorul incins, la foc potrivit, 20-25 min. La sfarsit se unge cu putin unt si se mai lasa la copt doar 5 min. se taie felii si se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale

5 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

    Cred ca merita incercata aceasta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Cred ca merita incercata aceasta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti