autor:

Manolovici Eugen

» » Mancaruri cu carne

Rulada de carne de miel -2- reteta pentru Lenuta

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
250 g carne de miel, 3 felii de paine muiate in apa si stoarse, 2 cepe, 1 capatana usturoi, marar tocat, 1 ou, sare, piper, boia, 2 lingurite de mustar, 1 lingura de ulei, 2 linguri pesmet, 2 cartofi, 1 morcov.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Tocam carnea de miel si o amestecam bine cu oul crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate marunt, mararul, sarea , piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem compozitia pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Punem peste un strat de piure, obtinut prin fierberea si apoi zdrobirea cartofilor, iar la mijloc , morcovul intreg bine fiert in apa cu sare. Rulam folia cu tot cu pasta noastra pana formam un sul. Asezam sulul intr-o tava, desfacem folia de deasupra, ungem cu sos obtinut din mustar cu ulei si dam la cuptor . Cand este gata, o lasam la racit si apoi o taien in felii apetisante. Se serveste cu mazare si salata de sfecla. Pofta buna !!!!. CUGETARE : Arta culinara este mijlocitoare intre poezie si sculptura. - parafrazare dupa J.P RICHTER : Die Malrei ist die Mittlerin zwischen Poesie und Plastik
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne de miel -2- reteta pentru Lenuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Nebunie la tigaie cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Nebunie la tigaie cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Se taie cubulete carnea (de toate tipurile) si se amesteca cu condimentele (dupa gustul si placerea

13 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita

Muschi de vita "sous vide"

Daca va mirati de titlul retetei, sa stiti ca modul de-a gati (pretentios spus... "sous vide" ) adica

218 voturi    26 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g carne de miel
  • 3 felii de paine muiate in apa si stoarse
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • marar tocat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 lingurite de mustar
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 2 cartofi
  • 1 morcov.

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
CHIFTELUTE DE PASARE