autor:

Manolovici Eugen

» » Mancaruri cu carne

Rulada de carne de miel -2- reteta pentru Lenuta

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
250 g carne de miel, 3 felii de paine muiate in apa si stoarse, 2 cepe, 1 capatana usturoi, marar tocat, 1 ou, sare, piper, boia, 2 lingurite de mustar, 1 lingura de ulei, 2 linguri pesmet, 2 cartofi, 1 morcov.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Tocam carnea de miel si o amestecam bine cu oul crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate marunt, mararul, sarea , piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem compozitia pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Punem peste un strat de piure, obtinut prin fierberea si apoi zdrobirea cartofilor, iar la mijloc , morcovul intreg bine fiert in apa cu sare. Rulam folia cu tot cu pasta noastra pana formam un sul. Asezam sulul intr-o tava, desfacem folia de deasupra, ungem cu sos obtinut din mustar cu ulei si dam la cuptor . Cand este gata, o lasam la racit si apoi o taien in felii apetisante. Se serveste cu mazare si salata de sfecla. Pofta buna !!!!. CUGETARE : Arta culinara este mijlocitoare intre poezie si sculptura. - parafrazare dupa J.P RICHTER : Die Malrei ist die Mittlerin zwischen Poesie und Plastik
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne de miel -2- reteta pentru Lenuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IMPANAT LA CUPTOR

PUI IMPANAT LA CUPTOR

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g carne de miel
  • 3 felii de paine muiate in apa si stoarse
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • marar tocat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 lingurite de mustar
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 2 cartofi
  • 1 morcov.

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui Chili Piper de Cayenne cu garnitura de quinoa