Rulada de carne de miel -2- reteta pentru Lenuta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g carne de miel
  • 3 felii de paine muiate in apa si stoarse
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • marar tocat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 lingurite de mustar
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 2 cartofi
  • 1 morcov.

Mod de preparare

Tocam carnea de miel si o amestecam bine cu oul crud, feliile de paine, ceapa si usturoiul tocate marunt, mararul, sarea , piperul si boiaua, pana cand obtinem o pasta consistenta. Intindem compozitia pe o folie de aluminiu, presarata cu pesmet. Punem peste un strat de piure, obtinut prin fierberea si apoi zdrobirea cartofilor, iar la mijloc , morcovul intreg bine fiert in apa cu sare. Rulam folia cu tot cu pasta noastra pana formam un sul. Asezam sulul intr-o tava, desfacem folia de deasupra, ungem cu sos obtinut din mustar cu ulei si dam la cuptor . Cand este gata, o lasam la racit si apoi o taien in felii apetisante. Se serveste cu mazare si salata de sfecla. Pofta buna !!!!. CUGETARE : Arta culinara este mijlocitoare intre poezie si sculptura. - parafrazare dupa J.P RICHTER : Die Malrei ist die Mittlerin zwischen Poesie und Plastik

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise