Autor:
Meme (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 iunie 2010
Ingrediente
1 kg carne tocata,, 3 felii de paine,, 2 lingurite de mustar,, 4 cepe,, 1 lingurita oregano,, 5 oua,, 2 linguri de pesmet,, 2 lingurite boia dulce,, 150 gr. cascaval,, sare, piper,, patrunjel verde,, o lingurita de boia.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua oua,piper,condimente. Amestecam bine si modelam sub forma de rulada si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. O punem la cuptor pentru 40 de minute. Cat timp rulada este la cuptor,pregatim compozitia pentru crusta din 3 oua,cascavalul ras,piper,o lingurita de boia,patrunjel,2 linguri de pesmet si sare. Amestecam bine si dupa cele 40 de minute de stat la cuptor,scoatem rulada si intindem compozitia pentru crusta,pe toata suprafata ruladeisi o mai punem la cuptor pentru 15 minute.
Marian (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011
o reteta foarte interesanta si buna de tinut minte
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010
Arata apetisanta!
Alice85 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010
Apetisanta ,salvat*****