Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua oua,piper,condimente. Amestecam bine si modelam sub forma de rulada si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. O punem la cuptor pentru 40 de minute. Cat timp rulada este la cuptor,pregatim compozitia pentru crusta din 3 oua,cascavalul ras,piper,o lingurita de boia,patrunjel,2 linguri de pesmet si sare. Amestecam bine si dupa cele 40 de minute de stat la cuptor,scoatem rulada si intindem compozitia pentru crusta,pe toata suprafata ruladeisi o mai punem la cuptor pentru 15 minute.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii