Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie.
Se fierb 3 oua tari.
Intr-un bol se amesteca bine carnea cu miezul de paine, condimentele,sarea,patrunjelul tocat marunt, ceapa si un ou crud si un galbenus.
Se tapeteaza cu hartie de copt o tavita de chec si se pune jumatate din compozitia de carne.
Se aseaza peste carne cele 3 oua fierte si se acopera cu restul de compozitie.
Se bate spuma albusul ramas si se unge cu el rulada.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade cca 45 de minute, sau pana s-a rumenit .
Se serveste cu piureu de cartofi , orez cu legume sau cartofi gratinati.
Eu am servit-o cu piureu de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii