Ingrediente
Avem nevoie de:, -1 kg carne de vita tocata, -condiment pentru chiftele, -boia dulce de ardei, -1 ceapa, -1 mana de frunza de patrunjel, -5 oua, -1 ceapa, -4 linguri de ulei de masline pentru calit ceapa, -miez de paine inmuiat in apa, -sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
15 voturi
Mod de preparare
Se fierb 3 oua tari.
Intr-un bol se amesteca bine carnea cu miezul de paine, condimentele,sarea,patrunjelul tocat marunt, ceapa si un ou crud si un galbenus.
Se tapeteaza cu hartie de copt o tavita de chec si se pune jumatate din compozitia de carne.
Se aseaza peste carne cele 3 oua fierte si se acopera cu restul de compozitie.
Se bate spuma albusul ramas si se unge cu el rulada.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade cca 45 de minute, sau pana s-a rumenit .
Se serveste cu piureu de cartofi , orez cu legume sau cartofi gratinati.
Eu am servit-o cu piureu de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.
Pofta buna!
mihai (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2010
Foarte bun!*****
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2010
Sidy te asteptttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!
Sidy (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2010
Hmmmmmmmmmmm....ce papica buna ai facut !!! Si mai ales cu salata de sfecla cu hrean...preferata mea. Pot sa vin la o portie ?
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2010
Bun drobul tău. Fac si eu zilelel astea. Mulţumesc de idee!