Reteta de rulada de carne tocata. Rulada de carne tocata reteta simpla. Retete de rulada aperitiv. Aperitive cu carne tocata. Retete de aperitive.
Reteta de rulada de carne tocata este foarte usor de facut si absolut delicioasa. Se poate manca atat calda, alaturi de legume la tigaie, piure de cartofi, orez fiert, cartofi natur, cat si rece in sandwich-uri. Este perfecta si pentru platourile cu aperitive, se feliaza perfect si arata minunat.
Carnea se taie in cubulete, apoi se toacă la robot, de preferinta, de două ori. Se adaugă sare, piper, boia.
Morcovul și ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt/ se rad. Se adaugă peste compoziția de carne.
Se adaugă și uleiul, chiar dacă este carne de porc. La copt va deveni mai suculentă. Se amestecă toată compoziția și se dă la rece, aproximativ 30 minute.
Se pornește cuptorul, la 150 grade C.
Se pregătește o folie de copt, se așază carnea sub formă de ruladă, se împăturește bine. Se ambalează în folie de aluminiu, se așază într-o formă de copt și se pune în cuptor. Se lasă aproximativ 70-80 minute, apoi se scoate din cuptor. Cu mare atenție, se scoate folia de aluminiu și cea de copt, atenție din nou la aburi. Se pudrează rulada de carne cu amestec de pesmet, boia, pudră usturoi și sare și se pune din nou, la cuptor, încă 2-3 minute. Se scoate, se lasă la temperat, apoi se ambalează în hârtie de copt și se pune la rece.
În momentul servirii, pentru un plus la aspect, se mai pudrează cu puțină boia.
Incercati si voi reteta de rulada de carne tocata, este delicioasa. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii