Rulada de carne tocata

Reteta de rulada de carne tocata. Rulada de carne tocata reteta simpla. Retete de rulada aperitiv. Aperitive cu carne tocata. Retete de aperitive.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Rulada de carne tocata

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc (usor impanata)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 lg ulei floarea soarelui
  • 2-3 lg pesmet
  • boia iute
  • pudra usturoi

Mod de preparare

Reteta de rulada de carne tocata este foarte usor de facut si absolut delicioasa. Se poate manca atat calda, alaturi de legume la tigaie, piure de cartofi, orez fiert, cartofi natur, cat si rece in sandwich-uri. Este perfecta si pentru platourile cu aperitive, se feliaza perfect si arata minunat.

Carnea se taie in cubulete, apoi se toacă la robot, de preferinta, de două ori. Se adaugă sare, piper, boia.

Morcovul și ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt/ se rad. Se adaugă peste compoziția de carne.

Se adaugă și uleiul, chiar dacă este carne de porc. La copt va deveni mai suculentă. Se amestecă toată compoziția și se dă la rece, aproximativ 30 minute.

Se pornește cuptorul, la 150 grade C.

Se pregătește o folie de copt, se așază carnea sub formă de ruladă, se împăturește bine. Se ambalează în folie de aluminiu, se așază într-o formă de copt și se pune în cuptor. Se lasă aproximativ 70-80 minute, apoi se scoate din cuptor. Cu mare atenție, se scoate folia de aluminiu și cea de copt, atenție din nou la aburi. Se pudrează rulada de carne cu amestec de pesmet, boia, pudră usturoi și sare și se pune din nou, la cuptor, încă 2-3 minute. Se scoate, se lasă la temperat, apoi se ambalează în hârtie de copt și se pune la rece.

În momentul servirii, pentru un plus la aspect, se mai pudrează cu puțină boia.

Incercati si voi reteta de rulada de carne tocata, este delicioasa. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise