autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionut (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
500 g carne tocata amestec, 2 oua, 200 g ceapa, 100 g ardei, 200 g ciuperci, 200 g ficatei de pasare, 50 g cimbru, 5 g maghiran, 25 g unt, 100 ml ulei, 30 g pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si se curata ficateii apoi se pun la calit impreuna cu legumele.In carnea tocata se incorporeaza cimbrul, maghiranul, 1 ou batut, sare si piper.Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet.Se aseaza pasta de carne tocata pe baza si peretii tavii, apoi se pune umplutura cu facatei si se acopera cu un strat de amestec de carne tocata. Se netezeste suprafata ruladei si se toarna oul ramas, batut cu sare.Se coace rulada 45 de minute in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu.Se lasa sa se racoreasca in tava, apoi se rastoarna si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ceapa o tocam si o calim in ulei, apoi o amestecam cu orez, carnea tocata, sucul de rosii, marar

6 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    In locul ficateilor se pot pune citeva oua fierte si razuite.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 200 g ceapa
  • 100 g ardei
  • 200 g ciuperci
  • 200 g ficatei de pasare
  • 50 g cimbru
  • 5 g maghiran
  • 25 g unt
  • 100 ml ulei
  • 30 g pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ionut
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

10 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Saramura de peste cu maioneza

Saramura de peste cu maioneza

Pestele se viscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioarele inotatoare si oasele mari

4 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu carne
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In locul ficateilor se pot pune citeva oua fierte si razuite.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui Basquaise