Intrun castron amestecam f. bine carnea, ouale, cartoful curatat, spalat, dat pe razatoarea mare, ceapa curatata, taiata marunt, ustroiul taiat marunt, painea inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, condimentele, faina, patrunjelul tocat marunt. Framantam pana ce omogenizam toate ingredientele, potrivim de sare. Pregatim o tava de cozonac pe care o tapetam cu hartie de copt, asezam compozitia in tava si dam la cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 1 ora. Testam rulada cu scobitoarea (intepam rulada si daca scobitoarea ramane curata, rulada e gata), scoatem tava din cuptor, lasam sa se raceasca preparatul si inainte de servire taiem felii de grosimea unui deget.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii