Intrun castron amestecam f. bine carnea, ouale, cartoful curatat, spalat, dat pe razatoarea mare, ceapa curatata, taiata marunt, ustroiul taiat marunt, painea inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, condimentele, faina, patrunjelul tocat marunt. Framantam pana ce omogenizam toate ingredientele, potrivim de sare. Pregatim o tava de cozonac pe care o tapetam cu hartie de copt, asezam compozitia in tava si dam la cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 1 ora. Testam rulada cu scobitoarea (intepam rulada si daca scobitoarea ramane curata, rulada e gata), scoatem tava din cuptor, lasam sa se raceasca preparatul si inainte de servire taiem felii de grosimea unui deget.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii