autor:

autor

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Rulada de cascaval

    Reteta postata pe: 14 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 14 martie 2014

Ingrediente
, 1 roata mica de cascaval -200 g, , 150 g crema de branza &ndash Almette, , 100 g sunca presata, , 1 ou fiert, , 20 g unt, , un praf de sare, , piper proaspat macinat,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele de rulada din cascaval oparit). Atat de usor se face, incat constituie salvarea noastra la mesele festive cand avem de pregatit mai multe preparate – avem grija sa pregatim o portie dubla cand avem multi musafiri! Tocam sunca cubulete mici. Amestecam 30 g sunca tocata cu unt, crema de branza si oul intr-un robot – sau un mixer vertical. Asezonam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Intr-o oala punem apa la fiert. Cand apa da in clocot punem cascavalul intr-o punga pe care o legam la capat, apoi il punem in apa. Luam vasul de pe foc, dar cascavalul ramane in apa fierbinte tim p de 15-20 minute – pana se topeste complet. Il scoatem apoi din punga si il intindem pe o folie de staniol intr-o forma dreptunghiulara, cat este inca cald.


Punem crema de branza peste foaia de cascaval, apoi presaram cubuletele de sunca ramase.


Rulam cu ajutorul foliei si dam rulada la rece pentru cateva ore. Apoi o putem felia se servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de cascaval in crusta de mac

Rulada de cascaval in crusta de mac

Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează

13 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Daniela Pop , 30 septembrie 2014

    E grozava si se face repede!

  • Ana Prisecaru , 22 aprilie 2014

    nu se topeste untul?

  • Cosmina Mariciuc , 02 aprilie 2014

    interesanta reteta

    • Victoria Neicu , 02 aprilie 2014

      ESTE UN DELICIU O FAC MEREU MERCI PTR RETETA

    • Magazinul Victoria , 18 martie 2014

      o adevarata bomba calorica unt+cascaval+ sunca

    • Vasilache Cosmina , 18 martie 2014

      cred ca merge foarte bine si cu bucatele de gogosar rosu si frunze de ceapa verde pe la mijloc printre sunca

    • Farcas Lavinia , 18 martie 2014

      o rulada foarte buna<3

    • Daniela Costandachi , 17 martie 2014

      interesantă reţetă

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 roata mica de cascaval -200 g
  • 150 g crema de branza &ndash Almette
  • 100 g sunca presata
  • 1 ou fiert
  • 20 g unt
  • un praf de sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu de cascaval