1.Se bate carnea si se condimenteaza cu piper ,putina sare si condimente pentru carne de curcan.
2 Carnea tocata de curcan se amesteca cu 2 oua si se condimenteaza.
3.Pste pipetul de curcan batut cu batatorul de snitele se pun feliile de la 3 oua fierte si feliile de sunca de curcan.
4.Se aseaza fasolea verde si morovii,in prealabil fierti, iar la final se acopera cu carnea tocata. Se ruleaza in folie de aluminiu si se pune la cuptor pentru 30 de minute.
5.Se scoate din folie, se pune din nou la cuptor sa se rumeneasca, apoi se scoate ,se lasa sa se raceasca putin si se taie felii.Se serveste cu garnitura , dupa dorinta , si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii