Spalam pieptul de curcan si il impartim in doua bucati cat de cat egale. Facem o taietura pe orizontala in fiecare bucata, dar fara sa taiem carnea de tot, astfel incat sa obtinem o bucata mai mare si mai subtire. Batem fiecare bucata cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare, piper si oregano pe ambele parti si lasam carnea la rece pana terminam umplutura.
Branza de vaci o zdrobim cu o furculita, adaugam cascavalul ras si mararul taiat marunt, apoi punem sare si piper dupa gust.
Pregatim si feliile de bacon, eu am folosit cate 4 (erau mari) pentru fiecare bucata de carne. Impartim umplutura in mod egal pe cele doua bucati. Luam o bucata de carne si incepem sa rulam strans apoi o infasuram in bacon si putem sa punem scobitori din loc in loc, ca sa nu se desfaca la coacere. La fel procedam si cu cealalta bucata de carne.
Preincalzim cuptorul la 190 de grade, punem cele doua rulouri intr-un vas termorezistent, turnam 1/2 ceasca de apa si dam la cuptor pentru 40-45 de minute, pana cand baconul este bine rumenit. Lasam sa se raceasca complet dupa care putem sa servim cu pofta!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii