autor:

Poliana

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Mancaruri cu carne

Rulada de curcan cu bacon si branza

Autor: Poliana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Poliana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Ingrediente
1 piept curcan - 600gr, 200 gr branza de vaci slaba si scursa bine, 50 gr cascaval, 1/2 legatura marar, 8 felii bacon, sare, piper, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Spalam pieptul de curcan si il impartim in doua bucati cat de cat egale. Facem o taietura pe orizontala in fiecare bucata, dar fara sa taiem carnea de tot, astfel incat sa obtinem o bucata mai mare si mai subtire. Batem fiecare bucata cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare, piper si oregano pe ambele parti si lasam carnea la rece pana terminam umplutura.
Branza de vaci o zdrobim cu o furculita, adaugam cascavalul ras si mararul taiat marunt, apoi punem sare si piper dupa gust.

Pregatim si feliile de bacon, eu am folosit cate 4 (erau mari) pentru fiecare bucata de carne. Impartim umplutura in mod egal pe cele doua bucati. Luam o bucata de carne si incepem sa rulam strans apoi o infasuram in bacon si putem sa punem scobitori din loc in loc, ca sa nu se desfaca la coacere. La fel procedam si cu cealalta bucata de carne.

Preincalzim cuptorul la 190 de grade, punem cele doua rulouri intr-un vas termorezistent, turnam 1/2 ceasca de apa si dam la cuptor pentru 40-45 de minute, pana cand baconul este bine rumenit. Lasam sa se raceasca complet dupa care putem sa servim cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu bacon si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de rosii

Pulpe de pui cu sos de rosii

Spalam bine pulpele si le crestam. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti. Curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Perisoare de curcan in sos de rosii cu tarhon

Perisoare de curcan in sos de rosii cu tarhon

Carnea tocata o amestecam cu ceapa tocata marunt, painea data prin masina de tocat, verdeata, ou,

18 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Carmen Radu , 09 decembrie 2015

    Trebuie incercate. !!!!Mersi

  • Fara foto

    Aghiniei Mariat , 31 mai 2015

    un aperitiv bun ! <3

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 23 martie 2015

    Interesant,trebuie incercata.

    • Fara foto

      Victoria Gorceag , 20 decembrie 2013

      Asta trebuie incercata neaparat!!!

    • Fara foto

      Rodica Ionescu , 18 decembrie 2013

      Voi pregati pentru Revelion! Multumesc!

    • Fara foto

      Florina Ionescu , 15 decembrie 2013

      bun

    • Fara foto

      Adi Tabita , 02 octombrie 2013

      o sa fac si io ca arata foarte bine

    • Fara foto

      Orlando Macrescu , 30 septembrie 2013

      IMI PLACE SI E SI USOARA .FELICITARI.

    • Fara foto

      Vera Iscru , 30 septembrie 2013

      mama miaaaa

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

      Foarte frumos!!!!!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2013

      Delicatese...delicatese...!*****

    • Fara foto

      Floare de colt (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2013

      Ce bine arata ! Un deliciu !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 piept curcan - 600gr
  • 200 gr branza de vaci slaba si scursa bine
  • 50 gr cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • 8 felii bacon
  • sare
  • piper
  • oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Poliana
Prajitura marmorata cu prune

Prajitura marmorata cu prune

Modul de prepararea este unul clasic, si trebuie sa incepem cu untul (moale neaparat) si cu zaharul.

12 voturi    2 comentarii
40 min
Prajituri
Peanut Caramel Brownies

Peanut Caramel Brownies

Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Tapetam o tava de dimensiuni 24/24cm cu hartie de copt. Ciocolata

27 voturi    11 comentarii
20 min
Prajituri
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Este o rulada ce se face usor, iar cu reteta nu ma pot lauda ca-mi apartine, pentru ca am preluat-o

51 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Aghiniei Mariat

un aperitiv bun ! <3

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Limba de vaca in sos de ciuperci
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania