autor:

Poliana

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Mancaruri cu carne

Rulada de curcan cu bacon si branza

Autor: Poliana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Poliana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2013

Ingrediente
1 piept curcan - 600gr, 200 gr branza de vaci slaba si scursa bine, 50 gr cascaval, 1/2 legatura marar, 8 felii bacon, sare, piper, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

21 voturi

Mod de preparare

Spalam pieptul de curcan si il impartim in doua bucati cat de cat egale. Facem o taietura pe orizontala in fiecare bucata, dar fara sa taiem carnea de tot, astfel incat sa obtinem o bucata mai mare si mai subtire. Batem fiecare bucata cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare, piper si oregano pe ambele parti si lasam carnea la rece pana terminam umplutura.
Branza de vaci o zdrobim cu o furculita, adaugam cascavalul ras si mararul taiat marunt, apoi punem sare si piper dupa gust.

Pregatim si feliile de bacon, eu am folosit cate 4 (erau mari) pentru fiecare bucata de carne. Impartim umplutura in mod egal pe cele doua bucati. Luam o bucata de carne si incepem sa rulam strans apoi o infasuram in bacon si putem sa punem scobitori din loc in loc, ca sa nu se desfaca la coacere. La fel procedam si cu cealalta bucata de carne.

Preincalzim cuptorul la 190 de grade, punem cele doua rulouri intr-un vas termorezistent, turnam 1/2 ceasca de apa si dam la cuptor pentru 40-45 de minute, pana cand baconul este bine rumenit. Lasam sa se raceasca complet dupa care putem sa servim cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu bacon si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 12 comentarii

  • Carmen Radu , 09 decembrie 2015

    Trebuie incercate. !!!!Mersi

  • Aghiniei Mariat , 31 mai 2015

    un aperitiv bun ! <3

  • Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 23 martie 2015

    Interesant,trebuie incercata.

    • Victoria Gorceag , 20 decembrie 2013

      Asta trebuie incercata neaparat!!!

    • Rodica Ionescu , 18 decembrie 2013

      Voi pregati pentru Revelion! Multumesc!

    • Florina Ionescu , 15 decembrie 2013

      bun

    • Adi Tabita , 02 octombrie 2013

      o sa fac si io ca arata foarte bine

    • Orlando Macrescu , 30 septembrie 2013

      IMI PLACE SI E SI USOARA .FELICITARI.

    • Vera Iscru , 30 septembrie 2013

      mama miaaaa

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

      Foarte frumos!!!!!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2013

      Delicatese...delicatese...!*****

    • Floare de colt (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2013

      Ce bine arata ! Un deliciu !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

21 voturi

Ingrediente

  • 1 piept curcan - 600gr
  • 200 gr branza de vaci slaba si scursa bine
  • 50 gr cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • 8 felii bacon
  • sare
  • piper
  • oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Poliana
Prajitura marmorata cu prune

Prajitura marmorata cu prune

Modul de prepararea este unul clasic, si trebuie sa incepem cu untul (moale neaparat) si cu zaharul.

12 voturi    2 comentarii
40 min
Prajituri
Peanut Caramel Brownies

Peanut Caramel Brownies

Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Tapetam o tava de dimensiuni 24/24cm cu hartie de copt. Ciocolata

27 voturi    11 comentarii
20 min
Prajituri
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Este o rulada ce se face usor, iar cu reteta nu ma pot lauda ca-mi apartine, pentru ca am preluat-o

71 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Aghiniei Mariat

un aperitiv bun ! <3

Retete

din Mancaruri cu carne

Varza calita cu carne de porc Varza calita cu carne de porc

Varza calita cu carne de porc este una dintre mancarurile noastre preferate. Se prepara foarte usor, doar ca trebuie sa aveti rabdare

1 vot    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos de rosii Chiftelute cu sos de rosii

Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga ceapa uscata, curatata si tocata marunt. Se condimenteaza carnea cu sare, piper (dupa gust). Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua scotiene