1. Se spala carnea, se usuca cu un servet de bucatarie, se bate si se condimenteaza. Se amesteca branza de vaci cu sucul de lamaie, sarea si piperul. Fructele se spala si se curata. Se lasa la scurs. Se toca cimbrul. Se mesteca apoi amandoua cu branza de vaci. Se intinde amestecul rezultat peste bucatile de carne, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
2. Se prajesc ruladele in ulei, pe ambele parti. Se adauga supa si sucul de coacaze, se acopera cu un capac si se fierbe inabusit cca. 40 de minute. Se iau ruladele de pe foc. Sosul din vas se fierbe in continuare la foc mare si se condimenteaza. Se serveste alaturi de rulade si se orneaza dupa gust.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii