RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
ridicata
RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME

Ingrediente

  • INGREDIENTE PT. 4 PORTII:
  • - piept de curcan dezosat - 0.600 kg
  • - legume mixte congelate - 0.200 kg
  • - oua - 2 buc.
  • - smantana lichida - 0.080 L
  • - sare, piper alb macinat
  • - vin alb - 0.030 L
  • - oregano - 0.001 kg
  • - usturoi pudra - 0.001 kg
  • - mere - 0.200 kg
  • - ulei - 0.100 L
  • - legume congelate -broccoli, morcov,conopida - 0.300 kg
  • - crochete de cartofi congelate - 0.300 kg
  • - rosii - 0.200 kg
  • - sos
  • - ceapa - 0.100 kg
  • - sos Worchester - 0.010 L

Mod de preparare

Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca cu oua, smantana lichida, putin vin alb, sare, piper, oregano si usturoi pudra,rezultand o farsa omogena.Carnea tocata amestecata se pune pe o folie de aluminiu , pe mijlocul ei se pun legumele congelate mixte-care in prealabil au fost putin fierte -, se ruleaza atent. Ruladele astfel obtinute se baga la cuptor, timp de 40-50 min.

Merele se taie in felii potrivite ca grosime, dupa care se dau prin ou batut si se prajesc in ulei incins pe o parte si pe alta ( mere pane ).

Crochetele de cartofi congelate se prajesc in ulei incins.

Rosiile se taie pe jumatate , se scobesc de miez si se umple cu broccoli, conopida si morcovi( care mai inainte au fost oparite in apa cu sare ), obtinandu-se astfel nisrte cosulete.Se stropesc cu ulei de masline si sare si se baga la cuptor4-5 minute.

Sosul se face din smantana lichida cu putin sos Worchester, bulion, vin alb, usturoi si sare. Se lasa sa fiarba pana ce se obtine consistenta necesara.

La servire se taie rulada de curcan in transe egale, se pun pe farfurie in combinatie cu legumele si catofii, si se orneaza cu sos si patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise