autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Rulada de curcan

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
-500g carne de curcan, -4 oua, -20g faina, -vegeta, -marar verde, -50g ulei, -mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se bate ca pentru snitele,se unge fiecare felie cu mustar,Separat se face omleta din oua faina .se adauga mararul tocat marunt si vegeta.Omleta se aseaza peaste felia de cane ,se ruleaza,se prinde cu scobitori,se da la cuptor la foc potrivit.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de curcan

Rulada de curcan

Pieptul de curcan se subtiaza astfel incat sa aibe grosimea de aproximativ 1.5 cm. Se sareaza pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada cu carne de curcan

Rulada cu carne de curcan

Carnea de curcan am batut-o cu ciocanul, apoi am uns-o cu 3/4 din albusul batut spuma. Am presarat

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -500g carne de curcan
  • -4 oua
  • -20g faina
  • -vegeta
  • -marar verde
  • -50g ulei
  • -mustar

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc pane