Asezati carnea cu partea acoperita de grasime in jos si presarati sare si piper negru, proaspat macinat. Intr-un bol, amestecati cimbrul, branza si rosiile si asezati compozitia in mijlocul bucatii de carne. Pliati carnea pentru a cuprinde compozitia inauntru si fixati cu scobitori. impanati carnea cu usturoi si ungeti-o cu ulei.
Impachetati friptura astfel pregatita in doua straturi de folie de aluminiu, asezati-o pe gratarul cu capac, incins la temperatura potrivita, si lasati timp de 1 ora-1 ora si 20 de minute, avand grija sa o intoarceti la fiecare 20-30 de minute. Friptura trebuie sa fie rumenita la exterior si roz in interior.
Asezati friptura pe un platou, indepartati folia si lasati-o timp de 5 minute inainte de a o taia felii. Serviti friptura cu garnitura de cuscus, amestecat cu rosii semideshidratate si menta tocata

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii