Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime;
Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli;
Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta;
Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui;
Strange muschiuletul cu sfoara;
Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al Crock Pot Saute 6 L, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei;
Stinge cu vin roze si ia de pe foc;
Pune vasul de aluminiu in Crock Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”;
Pune capacul si lasa-l sa se gateasca;
Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia;
Pofta buna !
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii