Orezul se fierbe si se da la racit. Oul se amesteca cu 2-3 linguri de cascaval ras. Pieptul de pui se taie felii subtiri si se caleste putin. Ceapa taiata marunt si ardeii fasii se calesc cat sa se inmoaie. Peste acest amestec se toarna vinul si se tine pe foc pana scade. Se condimenteaza si se pun 2-3 linguri de cascaval. Orezul se intinde pe o hartie de copt in forma de dreptunghi; peste el se pun fasiile de pui, ceapa si ardeii.
Se ruleaza totul cu ajutorul hartiei. Rulada se pune in tava si se da la cuptor ptr. 25-30 min. la foc mediu. Cand e gata rulada poate fi scoasa, se lasa sa se raceasca 10 min. dupa care se scoate hartia. Sosul se prepara asa: untul se topeste,se pune laptele si se amesteca bine; apoi se pune cascavalul ras si se tine pe foc pana se ingroasa; se sareaza si pipereaza. Rulada se serveste alaturi de acest sos. Sosul trebuie facut cand se serveste rulada, sa fie cald, deoarece se intareste si nu mai poate fi pus deasupra ruladei.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii