autor:

cer

» » Mancaruri cu peste

Rulada de peste cu surimi si foi nori

Autor: cer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
-file pangasius - 2.000 g, -surimi - 200 g, -ouă - 2 buc., -pesmet alb - 100 g, -ulei măsline - 30 ml, -foi nori - 3 buc., -rozmarin - 10 g, -busuioc - 10 g, -sare - 15 g, -piper - 15 g

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amestecă peştele tocat cu ouăle, cu pesmetul şi cu 10 g sare. Se întinde o bucată de folie de aluminiu, se unge cu ulei de măsline; deasupra foliei se întinde pasta de peşte iar pe mijloc se pun bucăţile de surimi. Se rulează atent cu ajutorul foliei şi se strânge la capete. Se repetă procedeul până se termină pasta. Se pun la fiert (în supă de oase) într-un vas larg împreună cu rozmarinul, busuiocul, piperul şi restul de sare. Se fierbe timp de 10 min. Se scot ruladele şi se lasă să se răcească puţin apoi se înlătură staniolul şi se rulează în foaie nori.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de peste cu surimi si foi nori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveți gratinați cu spanac

Creveți gratinați cu spanac

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește într-o lingură de unt, până devine aurie. Adăugăm

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -file pangasius - 2.000 g
  • -surimi - 200 g
  • -ouă - 2 buc.
  • -pesmet alb - 100 g
  • -ulei măsline - 30 ml
  • -foi nori - 3 buc.
  • -rozmarin - 10 g
  • -busuioc - 10 g
  • -sare - 15 g
  • -piper - 15 g

Raporteaza reteta

Retete
de cer
Tort cremos cu fructe

Tort cremos cu fructe

Se curăţă ananasul şi se taie cuburi. Gelatina se dizolvă în 100 ml apă. Se separă gălbenuşurile

0 voturi    3 comentarii
20 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Hamsii prajite