Se amestecă peştele tocat cu ouăle, cu pesmetul şi cu 10 g sare. Se întinde o bucată de folie de aluminiu, se unge cu ulei de măsline; deasupra foliei se întinde pasta de peşte iar pe mijloc se pun bucăţile de surimi. Se rulează atent cu ajutorul foliei şi se strânge la capete. Se repetă procedeul până se termină pasta. Se pun la fiert (în supă de oase) într-un vas larg împreună cu rozmarinul, busuiocul, piperul şi restul de sare. Se fierbe timp de 10 min. Se scot ruladele şi se lasă să se răcească puţin apoi se înlătură staniolul şi se rulează în foaie nori.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii