autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Ingrediente
2-4 Piepti de pui, 2 dovlecei, 150 gr de visine din dulceata, 2-4 rosii, 150 gr de ceapa, 2-4 catei de usturoi, 100 gr de faina, 1-2 oua, 150 gr de branza telemea, sare, piper, oregano, 1 ceasca vin rosu sec

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul sin:150 gr de visine din dulceata, rosiile taia cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano, prima se pune ceapa si usturoiul, dupa acea rosiile,oregano si vinul, dupa ce este gata se da deoparte. Se iau pieptii de pui si se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor intr-o tava in care s-a pus ulei nu foarte mult cat sa se prajeasca frumos. Separat pregatim chiftelutele de dovlecei, se curata dovleceii se curata de coaja, si se dau pe razatoarea mica, se stoarce se arauga branza telemea rasa tot pe razatoarea mica, oualele se sareaza se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta. Se aranjeaza farfuria, se pune rulada si se taie in jumatate se pun 3 chiftelute de dovlecel si se pune dressingul de jur imprejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul.

11 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Neasteptat de bun. Ia destul timp, dar merita. Dressingul de visine poate fi combinat cu caise.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    O reteta interesanta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Merita incercata !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Am să încerc şi eu deşi nu prea amestec dulcele cu mâncerea de obicei.

    • Fara foto

      Nadia , 07 octombrie 2009

      Arata foarte bine! Felicitari!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Tare bun trebuie sa fie...............felicitari, imi place cum arata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Apetisant!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

O reteta interesanta!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui la gratar