Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul sin:150 gr de visine din dulceata, rosiile taia cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano, prima se pune ceapa si usturoiul, dupa acea rosiile,oregano si vinul, dupa ce este gata se da deoparte. Se iau pieptii de pui si se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor intr-o tava in care s-a pus ulei nu foarte mult cat sa se prajeasca frumos. Separat pregatim chiftelutele de dovlecei, se curata dovleceii se curata de coaja, si se dau pe razatoarea mica, se stoarce se arauga branza telemea rasa tot pe razatoarea mica, oualele se sareaza se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta. Se aranjeaza farfuria, se pune rulada si se taie in jumatate se pun 3 chiftelute de dovlecel si se pune dressingul de jur imprejur.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii