autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

RULADA DE PORC CU SPAGHETTI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
1kg.carne de porc tocata,, 500g.spagetti fierte pe trei sferturi,, 2 cepe tocate si calite,, 2 catei de usturoi zdrobiti,, 50g.cascaval ras,, 4 linguri verdeata tocata,, 2 oua,, 250g.nuci sau alune,, 50ml.vin alb sec,, sare,, piper,, boia dulce de ardei,, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca carnea de porc tocata cu ceapa,usturoiul, verdeata, 1 ou, sare, boia si piper dupa gust.
2. Se intinde amestecul pe o folie de aluminiu unsa cu ulei, se aplatizeaza si, la mijloc, se aranjeaza spaghettele amestecate cu putin ou batut, o parte din cantitatea de cascaval, nucile sau alunele macinate; se ruleaza foaia de carne cu ajutorul foliei de aluminiu.
3. Rulada astfel pregatita se rastoarna intr-o tava lunga, unsa cu ulei, in care se pune vinul amestecat cu 1/2 pahar de apa. Se unge deasupra cu restul de ou batut si se presara restul de cascaval. Se coace la cuptor 25-30 de minute si se serveste fierbinte, taiata felii, cu muraturi de sezon si cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DE PORC CU SPAGHETTI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe

Maglubeh cu carne de vita-specific tarilor arabe

Carnea de vita se taie in bucati de cca 4 cm ; se spala si se pune la fiert cu apa si o lingurita

27 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Se curăţă ceapa, se căleşte puţin, se răceşte. Se spală orezul, se fierbe. Se pune la

7 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg.carne de porc tocata,
  • 500g.spagetti fierte pe trei sferturi,
  • 2 cepe tocate si calite,
  • 2 catei de usturoi zdrobiti,
  • 50g.cascaval ras,
  • 4 linguri verdeata tocata,
  • 2 oua,
  • 250g.nuci sau alune,
  • 50ml.vin alb sec,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce de ardei,
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Friptura de pasare cu cartofi