Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie marunt si se adauga si ea impreuna cu usturoiul.Se lasa pe foc pana scade toto sosul lasat.Se bat ouale cu un praf de sare si piper si se adauga la compozitia de mai sus . Se prajeste exact precum o omleta.Muschiuletul de desface intr-o felie subtire se condimenteaza cu sare si piper,se acopera cu omleta de spanac.Se ruleaza si se leaga cu o ata sa nu se desfaca .Se prajeste intr-o tigaie incinsa cu ulei.Apoi se aseaza intr-o tava cu sosul ramas de la prajit dupa care se adauga o jumatate de cana de apa si se da la cuptor 30 min.La sfarsit se unge cu putin unt si se mai lasa la cuptor 5 min.Se serveste taiat felii cu legume proaspete (ardei,rosii salata verde).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii