autor:

flori de piatra

» » Mancaruri cu carne

RULADA DE PORC (VITEL)

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Muschi de porc sau vitel, ciuperci proaspete sau din conserva,200g costita afumata, 2-3 liguri de mustar, piper macinat,cimbru, sare, putin ulei, sfoara sau ata de matase, cartofi si bulion sau pasta de tomate.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se ia muschiul si se desface in doua pe lungime dar sa nu fie patruns pana in partea cealalta.Cele doua parti obtinute se cresteaza fiecare in alte doua.
Dupa aceea se bate carnea cu ciocanul de snitele, obtinandu-se o bucata de carne aplatizata si uniforma.
Se sareaza si pipereaza. Ciupercile se calesc bine in ulei si se dau la racit.
Carnea bine batuta se unge cu mustar.Ciupercile calite si racite se amesteca cu costita taiata cubulete si se pun peste carne, care se ruleaza ca o rulada si se leaga cu sfoara sau ata de matase cat mai des.
Se pune putin ulei in tava, se aseaza rulada ,iar alaturi se pun cartofii taiati dupa preferinta (cuburi , felii) si se pune la cuptor la foc potrivit.
Dupa un timp cand cartofii incep sa se patrunda, se pune bulionul desfacut in apa, usor condimentat (piper ,cimbru). Se mai unge din cand in cand carnea cu sosul din tava. Cand incepe sa se rumeneasca usor este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DE PORC (VITEL)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Jakob

Pui Jakob

Puiul se desface bucati si se pune intr-o tava de cuptor unsa (eu am folosit copanele de pui sau

9 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

    Multumesc, esti foarte draguta.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

    Imi place cum ti-a iesit,ai prezentat si foarte frumos.Bravo!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Muschi de porc sau vitel
  • ciuperci proaspete sau din conserva,200g costita afumata
  • 2-3 liguri de mustar
  • piper macinat,cimbru
  • sare
  • putin ulei
  • sfoara sau ata de matase
  • cartofi si bulion sau pasta de tomate.

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

motosca mariana (Chef de cuisine)

Multumesc, esti foarte draguta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale de doua feluri