Se ia muschiul si se desface in doua pe lungime dar sa nu fie patruns pana in partea cealalta.Cele doua parti obtinute se cresteaza fiecare in alte doua.
Dupa aceea se bate carnea cu ciocanul de snitele, obtinandu-se o bucata de carne aplatizata si uniforma.
Se sareaza si pipereaza. Ciupercile se calesc bine in ulei si se dau la racit.
Carnea bine batuta se unge cu mustar.Ciupercile calite si racite se amesteca cu costita taiata cubulete si se pun peste carne, care se ruleaza ca o rulada si se leaga cu sfoara sau ata de matase cat mai des.
Se pune putin ulei in tava, se aseaza rulada ,iar alaturi se pun cartofii taiati dupa preferinta (cuburi , felii) si se pune la cuptor la foc potrivit.
Dupa un timp cand cartofii incep sa se patrunda, se pune bulionul desfacut in apa, usor condimentat (piper ,cimbru). Se mai unge din cand in cand carnea cu sosul din tava. Cand incepe sa se rumeneasca usor este gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii