autor:

flori de piatra

» » Mancaruri cu carne

RULADA DE PORC (VITEL)

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Muschi de porc sau vitel, ciuperci proaspete sau din conserva,200g costita afumata, 2-3 liguri de mustar, piper macinat,cimbru, sare, putin ulei, sfoara sau ata de matase, cartofi si bulion sau pasta de tomate.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se ia muschiul si se desface in doua pe lungime dar sa nu fie patruns pana in partea cealalta.Cele doua parti obtinute se cresteaza fiecare in alte doua.
Dupa aceea se bate carnea cu ciocanul de snitele, obtinandu-se o bucata de carne aplatizata si uniforma.
Se sareaza si pipereaza. Ciupercile se calesc bine in ulei si se dau la racit.
Carnea bine batuta se unge cu mustar.Ciupercile calite si racite se amesteca cu costita taiata cubulete si se pun peste carne, care se ruleaza ca o rulada si se leaga cu sfoara sau ata de matase cat mai des.
Se pune putin ulei in tava, se aseaza rulada ,iar alaturi se pun cartofii taiati dupa preferinta (cuburi , felii) si se pune la cuptor la foc potrivit.
Dupa un timp cand cartofii incep sa se patrunda, se pune bulionul desfacut in apa, usor condimentat (piper ,cimbru). Se mai unge din cand in cand carnea cu sosul din tava. Cand incepe sa se rumeneasca usor este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DE PORC (VITEL)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

    Multumesc, esti foarte draguta.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

    Imi place cum ti-a iesit,ai prezentat si foarte frumos.Bravo!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Muschi de porc sau vitel
  • ciuperci proaspete sau din conserva,200g costita afumata
  • 2-3 liguri de mustar
  • piper macinat,cimbru
  • sare
  • putin ulei
  • sfoara sau ata de matase
  • cartofi si bulion sau pasta de tomate.

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

17 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

motosca mariana (Chef de cuisine)

Multumesc, esti foarte draguta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piccata cu piept de pui