RULADA DE PORC (VITEL)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Muschi de porc sau vitel
  • ciuperci proaspete sau din conserva
  • 200g costita afumata
  • 2-3 liguri de mustar
  • piper macinat
  • cimbru
  • sare
  • putin ulei
  • sfoara sau ata de matase
  • cartofi si bulion sau pasta de tomate.

Mod de preparare

Se ia muschiul si se desface in doua pe lungime dar sa nu fie patruns pana in partea cealalta.Cele doua parti obtinute se cresteaza fiecare in alte doua.

Dupa aceea se bate carnea cu ciocanul de snitele, obtinandu-se o bucata de carne aplatizata si uniforma.

Se sareaza si pipereaza. Ciupercile se calesc bine in ulei si se dau la racit.

Carnea bine batuta se unge cu mustar.Ciupercile calite si racite se amesteca cu costita taiata cubulete si se pun peste carne, care se ruleaza ca o rulada si se leaga cu sfoara sau ata de matase cat mai des.

Se pune putin ulei in tava, se aseaza rulada ,iar alaturi se pun cartofii taiati dupa preferinta (cuburi , felii) si se pune la cuptor la foc potrivit.

Dupa un timp cand cartofii incep sa se patrunda, se pune bulionul desfacut in apa, usor condimentat (piper ,cimbru). Se mai unge din cand in cand carnea cu sosul din tava. Cand incepe sa se rumeneasca usor este gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise